Giriş Kayıt
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ryan Rodney Reynolds, 23 Ekim 1976 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2008 yılının Eylül ayında Scarlett Johansson ile evlendi. 3 yılın ardından 2011 yılının Temmuz ayında boşandılar. 2012 yılının Eylül ayında Blake Lively ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Deadpool (2016), Deadpool 2 (2018), Teklif (2009), Yeşil Fener (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Rodney Reynolds
Doğum Tarihi: 23 Ekim 1976
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Champ Nightengale
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
8.6 (141 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Animasyon Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu    
2019 Romantik Oyuncu    
2018 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.9 264,646
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.7 1,513

Belalı Tanık
2017 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 144,234

Hayat
2017 41 Korku Oyuncu 6.6 164,642
2017 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 2,129

Suç/lu
2016 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 48,576
2016 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.0 763,252
2015 39 Dram Oyuncu 6.4 15,692
2015 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 76,969

Altınlı Kadın
2015 39 Dram Oyuncu 7.3 46,061
2014 38 Komedi Oyuncu 6.4 45,755

Kayıp Çocuk
2014 38 Suç Oyuncu 5.9 24,894

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 38 Komedi Oyuncu 6.1 155,307
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,124
2014 38 Belgesel Oyuncu 8.1 8
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.4 71,407

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 105,298
2013 37 Komedi Yapımcı    

Crood’lar
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.2 171,158

Ayı Teddy
2012 36 Komedi Oyuncu 6.9 522,923

Düşmanı Korurken
2012 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 185,778

Hayat Sana Güzel
2011 35 Komedi Oyuncu 6.3 150,259
2011 35 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.1 537

Yeşil Fener
2011 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 245,816
2011 Oyuncu 5.4 392
2010 34 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,922

Toprak Altında
2010 34 Dram Oyuncu 7.0 134,780
2010 Oyuncu 6.8 1,593
2009 Kısa Metraj Oyuncu    

Teklif
2009 33 Komedi Oyuncu 6.7 261,186
2009 33 Komedi Oyuncu 6.6 16,844
2009 Oyuncu 5.8 454

Yaz Aşkı
2009 33 Komedi Oyuncu 6.8 143,981

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 419,284
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 32 Dram Oyuncu 6.5 11,328

Kesinlikle, Belki
2008 32 Komedi Oyuncu 7.2 141,898
2008 32 Komedi Oyuncu 6.7 29,622

Dokuzlar
2007 31 Dram Oyuncu 6.4 30,808
2007 Kısa Metraj 7.1 49

Tehlikeli Aslar
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 129,367

Sadece Arkadaş
2005 29 Komedi Oyuncu 6.2 93,690

Dehşet Sokağı (II)
2005 29 Dram Oyuncu 6.0 95,834
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 81,805

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,628
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 150,441

Harold ve Kumar
2004 28 Macera Oyuncu 7.1 168,492

Kusursuz Soygun
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,728
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,817

Çılgın Dünürler
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 14,673
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,485
2002 Komedi Oyuncu 8.7 96,745
2002 26 Komedi Oyuncu 5.9 6,152

Kaçıklar Üniversitesi
2002 26 Komedi Oyuncu 6.4 96,155
2001 25 Dram Oyuncu 6.5 1,908
1999 23 Komedi Oyuncu 6.1 17,073

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 271,627
1998 Komedi Oyuncu 7.4 14,463
1996 20 Suç Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,922
1995 19 Biyografi Oyuncu 7.2 803
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,596
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,895) Suits (1,758) The Sinner (1,650) Shameless (1,508) La Casa de Papel (1,353) Fear the Walking Dead (1,319) Castle Rock (1,260) Bodyguard (1,200) Mayans M.C. (1,160) The 100 (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018