Giriş Kayıt
Tim Reid

Tim Reid (74)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Timothy Lee Reid, 19 Aralık 1944 Norfolk, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

1982 yılının Aralık ayında Daphne Reid ile evlendi.

Sister, Sister (1994), Simon & Simon (1981), "O" (1990), (1998) That '70s Show (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Lee Reid
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1944
Doğum Yeri: Norfolk, Virginia, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.5 386
2018 74 Belgesel Oyuncu    
2016 72 Komedi Oyuncu 5.1 286
2012 68 Belgesel Oyuncu 6.9 603
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,372

Satılık Çocuklar
2007 63 Suç Oyuncu 7.4 16,020
1999 55 Gerilim Yapımcı
Yönetmen
5.2 385
1998 Komedi Oyuncu 8.1 137,833
1997 53 Dram Yapımcı 4.5 102
1995 51 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 442
1994 Komedi Oyuncu 6.2 9,320

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,954

"O"
1990 Dram Oyuncu 6.9 100,886

Belaya Koşanlar
1989 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,952
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 78
1981 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.1 3,735
1978 Komedi Oyuncu
Senarist
8.0 6,735

Ambulans
1976 32 Komedi Oyuncu 5.9 2,709
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,750
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019