Giriş Kayıt
Sheryl Lee Ralph

Sheryl Lee Ralph (67)


Oyuncu, Yapımcı

Sheryl Lee Ralph, 30 Aralık 1956 Waterbury, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2005 yılının Temmuz ayında Vincent Hughes ile evlendi.

The Distinguished Gentleman (1992), Fam (2019), Deterrence (1999), Oliver ve Arkadaşları (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1956
Doğum Yeri: Waterbury, Connecticut, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 66 Dram Oyuncu 7.3 380
2022 Komedi Oyuncu 5.2 404
2021 Komedi Oyuncu 8.2 11,906
2020 64 Komedi Oyuncu 6.3 217
2020 Dram Oyuncu 7.3 18,605
2019 Dram Oyuncu 6.7 50
2019 Komedi Oyuncu 7.5 3,792
2019 Komedi Oyuncu 6.2 3,150
2018 62 Komedi Oyuncu 6.5 3,126
2018 62 Komedi Oyuncu 5.5 4,847

Daha Yeni Başladık
2017 61 Aksiyon Oyuncu 4.6 8,273
2013 Suç Oyuncu 8.3 92,998
2013 Talk-Show Oyuncu 4.6 1,487
2013 Komedi Oyuncu 6.5 865
2012 Komedi Oyuncu 5.0 1,308
2012 56 Dram Oyuncu    
2010 Fantastik Oyuncu 8.2 10,536
2010 54 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.7 246

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 216,473
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2004 Komedi Oyuncu 7.2 1,757

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 51,275
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 6,754
1999 43 Dram Oyuncu 6.4 2,829
1996 40 Komedi Oyuncu 5.3 7,020
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,037
1996 Komedi Oyuncu 5.9 4,097

Beyaz Adamın Laneti
1995 39 Dram Oyuncu 5.3 5,163

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,091

Taş Devri
1994 38 Komedi Oyuncu 5.0 85,890

Yırtık Rahibe 2
1993 37 Komedi Oyuncu 5.7 58,125
1992 36 Komedi Oyuncu 5.9 16,850
1992 36 Komedi Oyuncu 5.4 2,377
1991 35 Western Oyuncu 6.5 513
1990 34 Dram Oyuncu 7.2 2,888
1990 Dram Oyuncu 5.8 32

Çapkın
1989 33 Komedi Oyuncu 6.1 5,083
1989 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 6,482

Oliver ve Arkadaşları
1988 32 Animasyon Oyuncu 6.6 52,597
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 4,228
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
1977 21 Suç Oyuncu 6.4 1,441
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,935
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024