Giriş Kayıt
Jaime Pressly

Jaime Pressly (42)


Oyuncu, Yapımcı

Jaime Elizabeth Pressly, 30 Temmuz 1977 Kinston, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2009 yılının Eylül ayında Simran Singh ile evlendi. 2 yılın ardından 2011 yılının Kasım ayında boşandılar.

Benim Adım Earl (2005), Not Another Teen Movie (2001), Ölü ya da Diri (2006), The Oogieloves in the Big Balloon Adventure (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jaime Elizabeth Pressly
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Kinston, North Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Jamie Pressly
Burcu: Aslan
Boyu: 1.64 m
8.4 (22 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (74)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 40 Komedi Oyuncu 5.2 558
2014 37 Gerilim Oyuncu 4.4 2,793

Anormal Aktivite 2
2014 37 Komedi Oyuncu 4.7 18,204
2014 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.3 243
2014 Komedi Oyuncu 5.9 789

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.2 24,313
2012 35 Aile Oyuncu 5.9 14,730
2012 Komedi Oyuncu 6.9 20
2011 Komedi Oyuncu 5.3 2,480
2011 34 Komedi Oyuncu 4.9 595

Sis Perdesi
2010 33 Suç Oyuncu 5.2 419
2010 33 Aksiyon Oyuncu 4.2 472
2010 Komedi Oyuncu 8.0 33,450

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 33 Komedi Oyuncu 5.5 12,292

Adamım Benim
2009 32 Komedi Oyuncu 7.0 186,058
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,585

Horton
2008 31 Animasyon Oyuncu 6.8 121,804
2007 Komedi Oyuncu 7.3 30,077

Ölü ya da Diri
2006 29 Aksiyon Oyuncu 4.8 41,787
2006 Macera Oyuncu 4.7 4,352
2005 28 Komedi Yapımcı
Oyuncu
2.3 2,063

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 91,537
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2004 27 Aksiyon Oyuncu 4.1 25,927
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,209

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 227,451
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,778
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,463
2002 25 Korku Oyuncu 2.5 3,837
2001 24 Macera Oyuncu 5.9 47,873
2001 24 Komedi Oyuncu 5.7 91,087

Saatli Bomba
2001 24 Aksiyon Oyuncu 3.6 6,326

Mart Kedileri
2001 24 Komedi Oyuncu 5.3 16,772

100 Kız
2000 23 Komedi Oyuncu 5.9 19,922

Suçun Bedeli
2000 23 Komedi Oyuncu 5.2 1,201
1999 22 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,291
1998 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,838
1998 21 Komedi Oyuncu 3.2 4,695

Çılgın Parti
1998 21 Komedi Oyuncu 6.5 42,196
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,872
1997 20 Dram Oyuncu 4.9 3,681
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,682
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019