Giriş Kayıt
Austin Peck

Austin Peck (47)


Oyuncu

Jeffrey Austin Peck, 09 Nisan 1971 Honolulu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Austin Peck
Doğum Tarihi: 09 Nisan 1971
Doğum Yeri: Honolulu, Hawaii, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.2 29
2008 37 Komedi Oyuncu 5.8 117
2005 34 Komedi Oyuncu 5.0 172
2004 33 Korku Oyuncu 5.7 1,484
1968 Dram Oyuncu 7.1 2,013
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,576
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019