Giriş Kayıt
Sarah Paulson

Sarah Paulson (44)


Oyuncu

Sarah Catharine Paulson, 17 Aralık 1974 Tampa, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Amerikan Korku Hikayesi (2011), Kafes (2018), The Post (2017), Carol (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Catharine Paulson
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1974
Doğum Yeri: Tampa, Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.68 m
8.0 (31 Oy)
  • Currently 159.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.2 22,521

Kafes
2018 44 Dram Oyuncu 6.7 152,224
2018 News Oyuncu 4.7 159

Ocean's 8
2018 44 Aksiyon Oyuncu 6.2 120,083
2017 43 Biyografi Oyuncu 7.2 99,942

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 43 Biyografi Oyuncu 6.6 5,531

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 275
2016 42 Dram Oyuncu 7.3 9,474
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 61,353
2015 41 Dram Oyuncu 7.2 97,120
2015 Oyuncu 6.6 380

Gücün Bedeli
2015 41 Dram Oyuncu 4.7 4,465
2014 Oyuncu 6.5 395
2014 40 Dram 5.6 37

12 Yıllık Esaret
2013 39 Biyografi Oyuncu 8.1 562,322
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 39 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 71
2012 38 Komedi Oyuncu 5.1 435
2012 38 Oyuncu 6.4 230
2012 Dram Oyuncu 7.9 1,089

Kaçak
2012 38 Dram Oyuncu 7.4 154,320
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,563
2012 38 Gizem Oyuncu 5.5 701
2011 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 130

Yılbaşı Gecesi
2011 37 Komedi Oyuncu 5.7 75,716

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 244,369
2011 37 Dram Oyuncu 6.9 45,288
2010 Dram Oyuncu 7.6 1,347
2009 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 45
2009 Komedi Oyuncu 7.3 1,061
2008 34 Aksiyon Oyuncu 4.8 57,107
2008 Dram Oyuncu 7.0 366
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 844
2006 32 Komedi Oyuncu 7.1 6,938
2006 32 Komedi Oyuncu 6.4 2,300
2006 Komedi Oyuncu 8.3 21,938
2005 31 Aksiyon Oyuncu 7.9 266,211
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Seksi Bettie Page
2005 31 Biyografi Oyuncu 6.6 9,743
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,748

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 105,352
2004 Suç Oyuncu 8.7 79,789

Aşka Veda
2003 29 Komedi Oyuncu 6.3 36,964
2002 28 Dram Oyuncu 7.4 2,769

Bug (l)
2002 28 Komedi Oyuncu 7.2 1,061

Kadınlar Ne İster?
2000 26 Komedi Oyuncu 6.4 177,711

Şaşkın Rehine
1999 25 Komedi Oyuncu 5.1 3,230

Diğer Kızkardeş
1999 25 Komedi Oyuncu 6.5 11,277
1998 Macera Oyuncu 7.1 437
1995 Dram Oyuncu 8.1 3,753
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
Dizi Altyazıları
Vikings (12,289) The Punisher (5,773) True Detective (4,720) Supernatural (3,281) The Big Bang Theory (3,278) Luther (2,546) Gotham (2,345) The Blacklist (1,854) Star Trek: Discovery (1,730) Project Blue Book (1,663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019