Giriş Kayıt
Haley Joel Osment

Haley Joel Osment (30)


Oyuncu, Yapımcı

Haley Joel Osment, 10 Nisan 1988 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Altıncı His (1999), Yapay Zeka (2001), İyilik Bul, İyilik Yap (2000), Muhteşem Üçlü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1988
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Haley Osment
Takma İsmi: HJO
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
8.9 (24 Oy)
  • Currently 177.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.5 552
2018 30 Komedi Oyuncu 4.5 148
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 14,226
2017 29 Gerilim Oyuncu 5.0 559
2017 29 Komedi Oyuncu 5.4 967
2017 29 Animasyon Oyuncu 3.6 392
2017 Dram Oyuncu 8.2 4,732
2016 28 Komedi Oyuncu 5.9 2,719
2016 28 Komedi Oyuncu 4.3 10,292
2015 Komedi Oyuncu 6.5 809
2015 27 Komedi Oyuncu 6.6 70,989
2015 27 Komedi Oyuncu 5.4 1,350
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 877
2015 27 Dram Oyuncu 5.5 1,698
2014 26 Komedi Oyuncu 5.6 4,787

İşkence Gecesi
2014 26 Komedi Oyuncu 5.3 40,265

Silikon Vadisi
2014 Komedi Oyuncu 8.5 100,587
2014 Komedi Oyuncu 6.8 3,549
2013 25 Dram Oyuncu 6.1 5,911
2013 25 Dram Oyuncu 7.2 998
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,945
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2012 24 Komedi Oyuncu 6.2 1,616
2012 Komedi Oyuncu 7.6 3,484
2012 Komedi Oyuncu 8.6 8,411
2011 23 Yapımcı
Oyuncu
4.6 251
2007 19 Suç Oyuncu 6.3 617
2006 18 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2004 Komedi Oyuncu 8.3 5,734

Muhteşem Üçlü
2003 15 Komedi Oyuncu 7.6 48,154

Orman Çocuğu 2
2003 15 Macera Oyuncu 5.4 13,558
2002 14 Komedi Oyuncu 4.1 4,480

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 14 Animasyon Oyuncu 4.7 5,155
2002 14 Belgesel Oyuncu 6.0 74

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 13 Dram Oyuncu 7.0 3,234

Yapay Zeka
2001 13 Macera Oyuncu 7.1 272,255

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 12 Dram Oyuncu 7.2 106,611
2000 12 Dram Oyuncu 6.4 576
2000 12 Aile Oyuncu 6.1 592

Altıncı His
1999 11 Dram Oyuncu 8.1 835,089

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 280,527

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 9 Animasyon Oyuncu 6.1 7,953

Saber Nehri'nde Son Direniş
1997 9 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,452
1996 Dram Oyuncu 7.5 13,829
1996 8 Komedi Oyuncu 5.3 5,729
1994 6 Komedi Oyuncu 5.4 9,336
1994 6 Komedi Oyuncu 8.8 1,582,904
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,659
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,587
1988 Komedi Oyuncu 6.8 7,676
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,772) This Is Us (2,523) Star Trek: Discovery (2,302) Gotham (1,688) The Flash (1,426) Vikings (1,254) The OA (1,070) The Blacklist (926) American Gods (868) Arrow (757)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019