Giriş Kayıt
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne (70)


Oyuncu

John Michael Osbourne, 03 Aralık 1948 Aston, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1982 yılının Temmuz ayında Sharon Osbourne ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

The Osbournes (2002), Cribs (2000), (2001) Kırmızı Değirmen (2001), (2011) Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Michael Osbourne
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1948
Doğum Yeri: Aston, Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Michael Osbourne | The Osbournes | Black Sabb
Takma İsmi: The Wizard of Ozz
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cüce Dedektif Şerlok
2018 70 Animasyon Oyuncu 5.1 8,205
2017 69 Müzik Oyuncu 7.9 7

Hayalet Avcıları 3
2016 68 Aksiyon Oyuncu 5.2 188,220
2012 64 Belgesel Oyuncu 6.8 605

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 63 Animasyon Oyuncu 6.0 49,730

Tanrı Ozzy Osbourne'u Korusun
2011 63 Belgesel Oyuncu 7.5 1,722
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.9 381
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.8 7,152
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,564
2009 61 Müzik Oyuncu 8.7 308
2006 Game-Show Oyuncu 5.8 8,431
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,955
2004 Müzik Oyuncu 4.5 4,211
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,463

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 54 Aksiyon Oyuncu 6.2 184,983
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 3,187

Kırmızı Değirmen
2001 53 Dram Oyuncu 7.6 252,666

Küçük Nicky
2000 52 Komedi Oyuncu 5.3 92,082
2000 Müzik Oyuncu 5.1 1,441

Gizli Noktalar
1997 49 Biyografi Oyuncu 6.8 32,341
1995 47 Komedi Oyuncu 4.7 2,349
1995 47 Belgesel Oyuncu 7.7 136
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,162
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,682
1988 40 Belgesel Oyuncu 7.3 2,946
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,487
1986 38 Komedi Oyuncu 5.8 5,299
1985 37 Belgesel Oyuncu 8.5 1,895
1964 Müzik Oyuncu 6.9 693
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019