Giriş Kayıt
Randy Newman

Randy Newman (74)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Randall Stuart Newman, 28 Kasım 1943 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Zor Baba (2000), Zor Baba ve Dünür (2004), Yaşamın Renkleri (1998), Uyanışlar (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randall Stuart Newman
Doğum Tarihi: 28 Kasım 1943
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: The New Man
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyuncak Hikayesi 4
2019 Animasyon Müzik    

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 74 Komedi Müzik 7.0 25,977

Arabalar 3
2017 74 Animasyon Müzik 6.8 50,320
2017 74 Belgesel Oyuncu 7.3 281
2016 73 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488
2013 70 Belgesel Oyuncu 7.6 8

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 70 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 277,588
2012 69 Belgesel 7.1 36
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Oyuncak Hikayesi 3
2010 67 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 649,145
2010 67 Belgesel Oyuncu 7.7 1,155

Prenses Ve Kurbağa
2009 66 Animasyon Müzik
Oyuncu
Müzik
7.1 103,950
2009 66 Belgesel Oyuncu 7.9 572

İkili Oyun
2008 65 Komedi Müzik
Oyuncu
Müzik
6.0 29,190
2007 64 Belgesel Oyuncu 7.9 4,173

Arabalar
2006 63 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 310,131
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754

Zor Baba ve Dünür
2004 61 Komedi Müzik 6.3 232,112

Zafer Yolu
2003 60 Dram Müzik
Müzik
7.3 61,883
2003 60 Oyuncu 6.3 895
2002 Komedi Müzik 8.0 57,015
2002 59 Animasyon Müzik 7.2 7,380
2002 59 Aile Oyuncu 5.6 969

Sevimli Canavarlar
2001 58 Animasyon Müzik
Müzik
8.1 703,224
2001 58 Dram 5.6 445
2001 58 Aile Oyuncu 6.0 769

Zor Baba
2000 57 Komedi Müzik
Müzik
7.0 285,925
2000 57 Aile Oyuncu 6.0 571

Oyuncak Hikayesi 2
1999 56 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 445,875

Yaşamın Renkleri
1998 55 Komedi Müzik 7.5 111,887

Bir Böceğin Hayatı
1998 55 Animasyon Müzik 7.2 239,235
1996 53 Komedi Müzik
Müzik
5.7 37,579

Dev Şeftali
1996 53 Animasyon Müzik
Müzik
6.7 54,493
1996 Komedi Oyuncu 7.8 42,114

Oyuncak Hikayesi
1995 52 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 750,802
1994 51 Aksiyon Müzik 7.0 92,054

İşkolik
1994 51 Komedi Müzik 6.6 11,268
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1990 47 Dram Müzik 7.3 4,812

Uyanışlar
1990 47 Biyografi Müzik 7.8 107,292
1990 Dram Müzik
Müzik
4.2 342

Çılgın Aile
1989 46 Komedi Müzik 7.0 39,527

Üç kabadayi
1986 43 Macera Senarist
Oyuncu
Müzik
6.5 60,402
1985 42 Belgesel Müzik 7.6 300

Doğuştan Yetenekli
1984 41 Dram Müzik 7.5 38,251

Bir Zamanlar
1981 38 Dram Müzik 7.3 7,551
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,567

Performans
1970 27 Suç Müzik 7.0 7,812
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,683) Shameless (3,685) Bodyguard (2,308) Castle Rock (1,959) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,306) La Casa de Papel (1,076) The 100 (1,057) Friends (738) Suits (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018