Giriş Kayıt
Craig T. Nelson

Craig T. Nelson (78)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Craig Theodore Nelson, 04 Nisan 1944 Spokane, Washington, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Doria Cook-Nelson ile evlendi.

Teklif (2009), Kötü Ruh (1982), Sert Ol (2015), Dikkat köpek var (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Craig Theodore Nelson
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1944
Doğum Yeri: Spokane, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Craig Nelson
Takma İsmi: Fish
Burcu: Koç
Boyu: 1.92 m
7.5 (4 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanilmaz Aile 2
2018 74 Animasyon Oyuncu 7.6 297,586

Kitap Kulübü
2018 74 Komedi Oyuncu 6.1 28,609

Altın
2016 72 Macera Oyuncu 6.7 64,832
2015 Komedi Oyuncu 8.2 52,563

Sert Ol
2015 71 Komedi Oyuncu 6.0 138,072
2011 67 Biyografi Oyuncu 7.0 50,225
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,247
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 74,031
2010 66 Dram Oyuncu 6.7 46,077
2010 Komedi Oyuncu 8.3 35,397

Teklif
2009 65 Komedi Oyuncu 6.7 329,959
2009 News Oyuncu 3.7 2,868

Zafer Patenleri
2007 63 Komedi Oyuncu 6.3 170,224

Aile Bağları
2005 61 Komedi Oyuncu 6.3 68,677

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 104,004

İnanılmaz Aile
2004 60 Animasyon Oyuncu 8.0 736,511
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 47,404
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.1 1,663
2002 Komedi Oyuncu 8.0 76,070

Saklı Seçilmişler
2000 56 Suç Oyuncu 5.6 32,647
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,287
1998 Korku Oyuncu 5.0 2,811

Başkanın Adamları
1997 53 Komedi Oyuncu 7.1 84,875

Şeytanın Avukatı
1997 53 Dram Oyuncu 7.5 373,626

Geçmişten Ruhlar
1996 52 Dram Oyuncu 6.7 11,365
1996 52 Komedi Oyuncu 6.5 1,754
1996 News Oyuncu 3.4 4,209

Duvarların Dili Olsa
1996 52 Dram Oyuncu 6.9 4,461
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644
1991 47 Biyografi Oyuncu 7.1 1,485

Dikkat köpek var
1989 45 Komedi Oyuncu 6.2 71,924
1989 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.0 7,605
1989 45 Macera Oyuncu 5.8 10,609

Kızgın
1988 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,438
1987 43 Macera Oyuncu 5.5 441

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 42 Korku Oyuncu 5.6 27,834
1985 Dram Oyuncu 7.9 309

Ölüm Tarlaları
1984 40 Biyografi Oyuncu 7.8 56,043
1983 39 Biyografi Oyuncu 7.1 20,687

Doğru Hamle
1983 39 Dram Oyuncu 5.9 19,201

Osterman'ın Hafta Sonu
1983 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 8,875
1983 39 Dram Oyuncu 6.2 433

Kötü Ruh
1982 38 Korku Oyuncu 7.3 166,267
1981 Dram Oyuncu 7.1 369
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1981 Komedi Oyuncu 6.2 318
1980 36 Suç Oyuncu 5.6 2,713

Beni Deli Etme
1980 36 Komedi Oyuncu 6.7 28,657

Er Benjamin
1980 36 Komedi Oyuncu 6.2 26,840
1980 36 Biyografi Oyuncu 6.5 12,064

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 35 Suç Oyuncu 7.4 35,508
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 8,923
1974 30 Komedi Oyuncu 4.8 4,447

Blakula 2
1973 29 Korku Oyuncu 5.6 2,780
1971 27 Korku Oyuncu 5.6 1,335
1962 Komedi Oyuncu 8.5 3,951
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022