Giriş Kayıt
Elisabeth Moss

Elisabeth Moss (36)


Oyuncu, Yapımcı

Elisabeth Singleton Moss, 24 Temmuz 1982 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2009 yılının Ekim ayında Fred Armisen ile evlendi. 2 yılın ardından 2011 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Mad Men (2007), The Handmaid's Tale (2017), Kare (2017), Tek Aşkım (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elisabeth Singleton Moss
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Elissabeth Moss | Elizabeth Moss | Liz Moss
Burcu: Aslan
Boyu: 1.6 m
7.8 (20 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 36 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 112
2018 36 Komedi Oyuncu 7.4 1,477
2018 News Oyuncu 4.7 147
2018 36 Dram Oyuncu 6.0 827

Kare
2017 35 Komedi Oyuncu 7.3 38,130

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 270
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.6 94,374
2017 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 687
2017 35 Biyografi Oyuncu 6.1 538
2016 34 Dram Oyuncu 6.5 3,871

Özgür Dünya
2016 34 Dram Oyuncu 6.0 1,183

Gizli Dosya
2015 33 Biyografi Oyuncu 6.8 16,273
2015 33 Dram Oyuncu 5.8 3,307

Gökdelen
2015 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 31,902
2015 Oyuncu 6.6 377

Yeryüzünün Kraliçesi
2015 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 4,937

Tek Aşkım
2014 32 Komedi Oyuncu 7.1 29,906

Bana Bak Philip
2014 32 Komedi Oyuncu 6.3 5,549
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 844
2013 Oyuncu 6.9 325
2013 Suç Oyuncu 7.5 28,130

Yolda
2012 30 Macera Oyuncu 6.1 37,128

Can Yoldaşım
2012 30 Dram Oyuncu 5.1 2,974
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 316

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 29 Animasyon Oyuncu 6.8 10,672
2010 28 Oyuncu 7.0 171

Zorlu Görev
2010 28 Komedi Oyuncu 6.4 158,618
2010 28 Oyuncu 5.7 127

Morganlar Nerede?
2009 27 Komedi Oyuncu 4.8 33,302
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,255
2007 Korku Oyuncu 3.5 1,499
2007 Dram Oyuncu 8.6 171,840
2007 25 Dram Oyuncu 6.0 2,635
2005 Dram Oyuncu 7.6 11,041
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,647

Kayıp
2003 21 Macera Oyuncu 6.5 30,169
2003 21 Dram Oyuncu 5.4 496
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,560
2002 20 Dram Oyuncu 4.2 2,455
1999 Dram Oyuncu 8.7 53,604

Buradan Çok Uzakta
1999 17 Komedi Oyuncu 6.2 15,857

Aklım Karıştı
1999 17 Biyografi Oyuncu 7.4 142,829
1999 17 Komedi Oyuncu 6.9 8,420
1999 17 Dram Oyuncu 6.1 361

Gönüllü Rehine
1999 17 Suç Oyuncu 6.2 1,276

Aile Bağları
1997 15 Dram Oyuncu 6.0 4,706
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,537
1996 14 Animasyon Oyuncu 7.4 321
1995 13 Komedi Oyuncu 6.8 13,154
1995 13 Macera Oyuncu 6.6 1,146
1993 11 Animasyon Oyuncu 6.5 4,362
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,421
1991 9 Aksiyon Oyuncu 4.4 8,453
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,848
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018