Giriş Kayıt
James McDaniel

James McDaniel (64)


Oyuncu, Yapımcı

James McDaniel, 25 Mart 1958 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

NYPD Blue (1993), Detroit 1-8-7 (2010), Cehennem tarlasi (2008), Hysteria (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1958
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 62 Dram Oyuncu 6.0 526
2020 Dram Oyuncu 7.4 995
2019 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,876
2018 60 Dram Oyuncu 6.7 1,006
2017 Dram Oyuncu 8.1 29,391
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,747
2015 Suç Oyuncu 7.6 67,947
2014 Oyuncu 6.0 1,118
2014 Dram Oyuncu 7.4 12,417

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 38,876
2013 55 Dram Oyuncu 7.4 169
2013 Macera Oyuncu 7.3 61,520
2013 Dram Oyuncu 5.3 326
2013 Komedi Oyuncu 8.1 302,822
2013 55 Dram Oyuncu 6.2 804
2013 Suç Oyuncu 7.4 88,663
2012 54 Korku Oyuncu 3.0 255
2012 54 Dram Oyuncu 7.2 20
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,388

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 52 Komedi Oyuncu 5.4 13,262
2010 52 Komedi Oyuncu 4.6 770
2009 Suç Oyuncu 8.4 76,473
2009 51 Dram Oyuncu 8.5 878
2009 51 Komedi Oyuncu 6.0 176
2009 51 Komedi Oyuncu 5.6 238

Cehennem tarlasi
2008 50 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,272
2006 48 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.3 582
2006 Suç Oyuncu 6.9 983
2006 48 Dram Oyuncu 6.3 593

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.4 27,787

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.8 20,288
2002 44 Dram Oyuncu 6.8 4,117
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 543
2000 Biyografi Oyuncu 6.6 178
2000 42 Gerilim Oyuncu 5.8 338

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 94,158
1997 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,991
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,268
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,337
1993 Dram Oyuncu 7.6 1,624
1992 34 Biyografi Oyuncu 7.7 95,536
1991 33 Komedi Oyuncu 5.4 2,083
1990 32 Komedi Oyuncu 6.6 14,517
1990 Dram Oyuncu 4.4 612

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 32 Dram Oyuncu 6.7 1,567

Nice Yıllara
1988 30 Dram Oyuncu 6.6 2,038
1986 Suç Oyuncu 8.3 3,017
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022