Giriş Kayıt
Bill Maher

Bill Maher (62)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

William Maher Jr., 20 Ocak 1956 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

İlahi Komedi (2008), Real Time with Bill Maher (2003), Korku Evi 2 (1987), Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Maher Jr.
Doğum Tarihi: 20 Ocak 1956
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
5.4 (10 Oy)
  • Currently 108/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Belgesel Oyuncu 5.5 4,127
2018 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 338
2018 62 Aksiyon Oyuncu 6.1 16,340

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.8 270

Yalanlar Büyücüsü
2017 61 Biyografi Oyuncu 6.8 17,143
2017 61 Belgesel Oyuncu 7.4 4,183

Ayı Teddy 2
2015 59 Komedi Oyuncu 6.3 157,205

Diktatörle Görüşme
2014 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 278,671

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 58 Komedi Oyuncu 6.1 155,764

Süper Baba
2013 57 Komedi Oyuncu 6.4 68,769
2013 Müzik Oyuncu 6.8 67
2013 Oyuncu 6.9 325

Demir Adam 3
2013 57 Aksiyon Oyuncu 7.2 652,477
2013 57 Belgesel Oyuncu 7.8 1,073
2013 Belgesel Yapımcı 8.9 3,850

Kampanya
2012 56 Komedi Oyuncu 6.1 116,298
2012 56 Belgesel Oyuncu 8.1 483
2011 55 Belgesel Oyuncu 2.3 1,736
2011 55 Belgesel Oyuncu 7.7 3,160
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,008
2010 54 Belgesel Oyuncu 6.9 780

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 1,280
2010 54 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Senarist
7.0 1,042
2010 54 Belgesel Oyuncu 7.4 3,422
2010 54 Belgesel Oyuncu 6.6 92
2010 Komedi Oyuncu 3.7 1,855
2009 53 Belgesel Oyuncu 7.0 660
2009 53 Belgesel Oyuncu 7.6 1,533
2009 Oyuncu 8.0 2,147

Oyum Kime?
2008 52 Komedi Oyuncu 6.1 16,410
2008 52 Belgesel Oyuncu 5.9 275

İlahi Komedi
2008 52 Belgesel Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.7 55,417

Untitled Bill Maher Special
2007 51 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 1,005
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,193
2006 50 Belgesel Oyuncu 7.7 4,495
2005 49 Belgesel Oyuncu 7.1 4,127
2005 Reality-TV Oyuncu 5.6 3,357

Derin Gırtlak
2005 49 Belgesel Oyuncu
6.8 6,069
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.4 15,514
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,645
2003 Komedi Oyuncu
Senarist
Yapımcı
7.6 10,928
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,558
2003 47 Komedi Oyuncu 4.5 4,281
2002 46 Suç Oyuncu 7.1 111,812

Mart Kedileri
2001 45 Komedi Oyuncu 5.3 16,406

Ed TV
1999 43 Komedi Oyuncu 6.1 38,323

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 272,551

Kirli Yarış
1998 42 Komedi Oyuncu 6.7 25,537
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,536
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,709
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,599
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,473
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1989 33 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,138

Korku Evi 2
1987 31 Fantastik Oyuncu 5.4 8,841
1986 30 Dram Oyuncu 3.7 469

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 15,168
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 475
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,656
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018