Giriş Kayıt
Norm MacDonald

Norm MacDonald (59)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Norman Gene MacDonald, 17 Ekim 1959 Québec City, Québec, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Kirli İş (1998), Şaşkınlar (2000), Norm Macdonald Has a Show (2018), Norm Macdonald: Hitler's Dog, Gossip & Trickery (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Norman Gene MacDonald
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1959
Doğum Yeri: Québec City, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Norm Macdonald | Norm McDonald
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucize Uğur Böceği
2018 59 Animasyon Oyuncu 6.0 10
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.8 2,340
2017 Macera Oyuncu 7.9 42,512
2017 58 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 1,693
2017 Komedi Oyuncu 7.1 12,645
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 427
2016 57 Animasyon Oyuncu 3.0 91
2015 56 Komedi Oyuncu 4.8 37,706
2015 56 Oyuncu 3.6 7
2015 56 Belgesel Oyuncu 6.7 306
2015 Komedi Oyuncu 8.1 1,880
2015 Komedi Oyuncu 3.9 323

7 Cüceler
2014 55 Animasyon Oyuncu 4.6 978
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,788
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,922

Sevimli Kahraman
2012 53 Animasyon Oyuncu 4.7 819
2012 53 Komedi Oyuncu 4.3 984

Jack ve Jill
2011 52 Komedi Oyuncu 3.3 70,226
2011 52 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 644
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.2 534
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,483
2010 51 Komedi Oyuncu 3.7 337

Büyükler
2010 51 Komedi Oyuncu 6.0 207,447
2010 Komedi Oyuncu 8.0 7,007

Matrak Adamlar
2009 50 Komedi Oyuncu 6.3 108,314
2009 Komedi Oyuncu 7.5 40,619

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 50 Komedi Oyuncu 4.0 1,491

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 49 Animasyon Oyuncu 6.2 2,904
2008 49 Komedi Oyuncu 7.5 1,838

Mezuniyet Günü
2008 49 Komedi Oyuncu 4.9 3,769

Dr Dolittle 4 Şefe Selam
2008 49 Komedi Oyuncu 4.1 2,148
2007 48 Animasyon Oyuncu 5.4 284
2006 47 Komedi Oyuncu 4.2 4,556
2006 47 Komedi Oyuncu 4.0 5,563

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 46 Komedi Oyuncu 4.7 45,469

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 90,438
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,417
2002 43 Dram Oyuncu 4.5 108

Hayvan
2001 42 Komedi Oyuncu 4.8 53,012
2001 42 Komedi Oyuncu 4.7 38,650

Şaşkınlar
2000 41 Komedi Oyuncu 5.7 7,630

Erkek Jigolo
1999 40 Komedi Oyuncu 5.7 65,901

Aydaki Adam
1999 40 Biyografi Oyuncu 7.4 115,417

Dr. Dolittle
1998 39 Komedi Oyuncu 5.4 85,181
1998 39 Macera Oyuncu 5.4 5,858

Kirli İş
1998 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 22,013

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 37 Biyografi Oyuncu 7.3 81,158
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,510
1995 Komedi Oyuncu 7.9 11,966
1995 36 Komedi Oyuncu 6.4 119,693
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,892
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,854
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,569
1988 Komedi Senarist
Çeşitli
7.0 37,114
1975 Komedi Senarist
Oyuncu
8.1 38,609
Dizi Altyazıları
True Detective (3,046) The Flash (2,303) Vikings (2,291) Star Trek: Discovery (2,002) Shameless (1,700) Project Blue Book (1,617) Inside No. 9 (1,418) Gotham (1,415) This Is Us (1,377) The Big Bang Theory (1,245)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019