Giriş Kayıt
Bernie Mac

Bernie Mac (50)


Oyuncu, Senarist

Bernard Jeffrey McCullough, 05 Ekim 1957 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

1977 yılının Eylül ayında Rhonda McCullough ile evlendi. 31 yılın ardından 2008 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003), Bak Kim Gelmiş (2005), Devlet Başkanı (2003), Mr. 3000 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Bernie Mac, 09 Ağustos 2008 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bernard Jeffrey McCullough
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1957
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2008
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Mac-Man
Burcu: Terazi
Boyu: 1.9 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 654
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,303

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu
5.4 33,889
2009 Oyuncu 8.0 2,149

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu
6.7 174,490
2008 Komedi Oyuncu
6.5 9,681
2007 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 558,503

Ocean's 13
2007 50 Suç Oyuncu 6.9 290,088
2007 50 Suç Oyuncu 5.9 5,864

Bak Kim Gelmiş
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 37,334

Ocean's 12
2004 47 Suç Oyuncu 6.5 323,121
2004 47 Komedi Oyuncu 5.5 13,138

Yeni Yıl Soygunu
2003 46 Komedi Oyuncu 7.1 123,706
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,955

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 110,398

Devlet Başkanı
2003 46 Komedi Oyuncu 5.4 16,782
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,622

Ocean's 11
2001 44 Suç Oyuncu 7.8 461,892

Daha Kötüsü Olamaz
2001 44 Komedi Oyuncu 5.5 13,802
2000 43 Komedi Senarist
Oyuncu
6.7 4,974

Müebbet Kuşları
1999 42 Komedi Oyuncu 6.7 39,972
1998 41 Komedi Oyuncu 5.8 5,663
1997 40 Biyografi Oyuncu 7.1 1,155
1997 40 Komedi Oyuncu 5.3 8,341
1997 40 Komedi Oyuncu 4.4 4,425
1997 40 Komedi Oyuncu 5.4 7,431
1996 39 Dram Oyuncu 6.8 4,503
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,625
1996 39 Komedi Oyuncu 6.6 43,542
1995 38 Komedi Oyuncu 7.3 87,412
1995 38 Dram Oyuncu 4.8 685

Uçurumun Kenarında
1994 37 Suç Oyuncu 6.6 12,216
1994 37 Komedi Oyuncu 4.4 3,972
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,640
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,673
1993 36 Komedi Oyuncu 5.4 8,209
1992 35 Komedi Oyuncu 5.5 6,227
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,467
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018