Giriş Kayıt
Bernie Mac

Bernie Mac (50)


Oyuncu, Senarist

Bernard Jeffrey McCullough, 05 Ekim 1957 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

1977 yılının Eylül ayında Rhonda McCullough ile evlendi. 31 yılın ardından 2008 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003), Bak Kim Gelmiş (2005), Devlet Başkanı (2003), Mr. 3000 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Bernie Mac, 09 Ağustos 2008 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bernard Jeffrey McCullough
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1957
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2008
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Mac-Man
Burcu: Terazi
Boyu: 1.9 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 681
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,315

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu
5.4 34,147
2009 Oyuncu 8.0 2,161

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu
6.7 177,575
2008 Komedi Oyuncu
6.5 9,821
2007 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 562,662

Ocean's 13
2007 50 Suç Oyuncu 6.9 292,566
2007 50 Suç Oyuncu 5.9 5,882

Bak Kim Gelmiş
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 37,592

Ocean's 12
2004 47 Suç Oyuncu 6.5 325,878
2004 47 Komedi Oyuncu 5.5 13,216

Yeni Yıl Soygunu
2003 46 Komedi Oyuncu 7.1 126,182
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,237

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.9 111,092

Devlet Başkanı
2003 46 Komedi Oyuncu 5.4 16,906
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880

Ocean's 11
2001 44 Suç Oyuncu 7.8 465,994

Daha Kötüsü Olamaz
2001 44 Komedi Oyuncu 5.5 13,891
2000 43 Komedi Senarist
Oyuncu
6.7 5,007

Müebbet Kuşları
1999 42 Komedi Oyuncu 6.7 40,317
1998 41 Komedi Oyuncu 5.8 5,722
1997 40 Biyografi Oyuncu 7.1 1,163
1997 40 Komedi Oyuncu 5.3 8,391
1997 40 Komedi Oyuncu 4.4 4,483
1997 40 Komedi Oyuncu 5.4 7,522
1996 39 Dram Oyuncu 6.8 4,543
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,664
1996 39 Komedi Oyuncu 6.6 43,892
1995 38 Komedi Oyuncu 7.3 88,859
1995 38 Dram Oyuncu 4.8 689

Uçurumun Kenarında
1994 37 Suç Oyuncu 6.6 12,340
1994 37 Komedi Oyuncu 4.4 4,035
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1993 36 Komedi Oyuncu 5.4 8,276
1992 35 Komedi Oyuncu 5.5 6,314
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,538
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,298
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019