Giriş Kayıt
Jamie Luner

Jamie Luner (47)


Oyuncu

Jamie Michelle Luner, 12 Mayıs 1971 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu.

Walking the Halls (2012), 17 Yaşında Kaçırıldı (2012), The Bride He Bought Online (2015), (1992) Melrose Place 1 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jamie Michelle Luner
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Gerilim Oyuncu 5.6 124
2016 45 Aksiyon Oyuncu 4.9 274
2015 44 Gerilim Oyuncu 5.9 594
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,167

Kusursuz Patron
2013 42 Suç Oyuncu 5.1 221

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 41 Dram Oyuncu 5.7 811
2012 41 Dram Oyuncu 5.8 878
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,618
2010 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu    
2006 35 Gerilim Oyuncu 5.2 130
2006 35 Suç Oyuncu 5.4 407

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 339,466
1999 28 Dram Oyuncu 4.5 1,376
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,032
1994 23 Komedi Oyuncu 4.9 475

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,696
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,466
1985 Komedi Oyuncu 6.6 11,675
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,241
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018