Giriş Kayıt
Jamie Luner

Jamie Luner (47)


Oyuncu

Jamie Michelle Luner, 12 Mayıs 1971 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu.

Walking the Halls (2012), The Bride He Bought Online (2015), (1992) Melrose Place 1 (1992), (1996) Profiler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jamie Michelle Luner
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Gerilim Oyuncu 5.7 113
2016 45 Aksiyon Oyuncu 5.3 198
2015 44 Gerilim Oyuncu 5.9 583
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,139

Kusursuz Patron
2013 42 Suç Oyuncu    

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 41 Dram Oyuncu    
2012 41 Dram Oyuncu 5.9 685
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,318
2010 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu    
2006 35 Gerilim Oyuncu 5.2 124
2006 35 Suç Oyuncu    
1999 28 Dram Oyuncu 4.5 1,351
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,009
1994 23 Komedi Oyuncu    

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,622
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1985 Komedi Oyuncu 6.6 11,586
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,220
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018