Giriş Kayıt
Jamie Luner

Jamie Luner (47)


Oyuncu

Jamie Michelle Luner, 12 Mayıs 1971 Palo Alto, California, ABD doğumlu oyuncu.

Walking the Halls (2012), 17 Yaşında Kaçırıldı (2012), The Bride He Bought Online (2015), (1992) Melrose Place 1 (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jamie Michelle Luner
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Palo Alto, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Gerilim Oyuncu 5.7 127
2016 45 Aksiyon Oyuncu 5.0 290
2015 44 Gerilim Oyuncu 5.9 606
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,216

Kusursuz Patron
2013 42 Suç Oyuncu 5.1 221

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 41 Dram Oyuncu 5.8 824
2012 41 Dram Oyuncu 5.8 883
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,655
2010 Dram Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu    
2006 35 Gerilim Oyuncu 5.2 130
2006 35 Suç Oyuncu 5.4 408

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 344,237
1999 28 Dram Oyuncu 4.5 1,381
1996 Suç Oyuncu 7.3 3,085
1994 23 Komedi Oyuncu 4.9 476

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,812
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,539
1985 Komedi Oyuncu 6.6 11,872
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,264
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019