Giriş Kayıt
Desmond Llewelyn

Desmond Llewelyn (85)


Oyuncu

Desmond Wilkinson Llewelyn, 12 Eylül 1914 Newport, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1964) Altın Parmak (1964), (1999) 007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), (1997) 007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Desmond Llewelyn, 19 Aralık 1999 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Desmond Wilkinson Llewelyn
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1914
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 1999
Doğum Yeri: Newport, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Desmond Llewellyn
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,571
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 59
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 555
2000 Aile Oyuncu 6.0 589

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 85 Aksiyon Oyuncu
6.4 171,649
1999 Gerilim Oyuncu 4.0 112

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 83 Aksiyon Oyuncu 6.5 164,105

James Bond: Altın Göz
1995 81 Aksiyon Oyuncu 7.2 217,478

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 75 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,226

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 73 Aksiyon Oyuncu 6.7 78,118

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 71 Aksiyon Oyuncu 6.3 77,587

007 James Bond: Ahtapot
1983 69 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,922

Senin Gözlerin İçin
1981 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 81,179

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 65 Aksiyon Oyuncu 6.3 79,206
1979 Dram Oyuncu 8.8 8

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 63 Aksiyon Oyuncu 7.1 86,470

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 83,682

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,725

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 68,972

Uçan otomobil
1968 54 Aile Oyuncu 6.9 35,909

İnsan İki Kere Yaşar
1967 53 Aksiyon Oyuncu 6.9 85,205

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 92,319

Altın Parmak
1964 50 Aksiyon Oyuncu 7.7 154,215

Kleopatra
1963 49 Biyografi Oyuncu 7.0 25,486

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 49 Aksiyon Oyuncu 7.5 102,035

Kanlı Nehrin Korsanları
1962 48 Aksiyon Oyuncu 6.4 719

Gündüz İnsan Gece Kurt
1961 47 Dram Oyuncu 6.8 4,440
1960 46 Macera Oyuncu 6.3 893
1959 45 Suç Oyuncu 7.2 1,002

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 44 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,905
1958 44 Suç Oyuncu 6.5 1,425

Kraliçenin Fedaisi
1953 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,804

Uçurulan Altınlar
1951 37 Komedi Oyuncu 7.7 10,971
1950 36 Savaş Oyuncu 6.1 192
1948 34 Dram Oyuncu 7.8 13,424
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,678) Daredevil (2,519) Shameless (2,346) The Flash (2,002) Better Call Saul (1,897) Arrow (1,567) The Big Bang Theory (1,295) La Casa de Papel (1,030) Manifest (933) Black Mirror (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018