Giriş Kayıt
Desmond Llewelyn

Desmond Llewelyn (85)


Oyuncu

Desmond Wilkinson Llewelyn, 12 Eylül 1914 Newport, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1964) Altın Parmak (1964), (1999) 007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), (1997) 007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Desmond Llewelyn, 19 Aralık 1999 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Desmond Wilkinson Llewelyn
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1914
Ölüm Tarihi: 19 Aralık 1999
Doğum Yeri: Newport, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Desmond Llewellyn
Burcu: Başak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,539
2002 Belgesel Oyuncu    
2002 Belgesel Oyuncu    
2000 Aile Oyuncu 6.0 571

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 85 Aksiyon Oyuncu
6.4 170,591
1999 Gerilim Oyuncu 4.0 112

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 83 Aksiyon Oyuncu 6.5 163,060

James Bond: Altın Göz
1995 81 Aksiyon Oyuncu 7.2 216,152

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 75 Aksiyon Oyuncu 6.6 82,508

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 73 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,438

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 71 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,915

007 James Bond: Ahtapot
1983 69 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,157

Senin Gözlerin İçin
1981 67 Aksiyon Oyuncu 6.8 80,480

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 65 Aksiyon Oyuncu 6.3 78,460
1979 Dram Oyuncu    

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 63 Aksiyon Oyuncu 7.1 85,741

007 James Bond: Altın Tabancalı Adam
1974 60 Aksiyon Oyuncu 6.8 82,964

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 57 Aksiyon Oyuncu 6.7 83,029

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 68,293

Uçan otomobil
1968 54 Aile Oyuncu 6.9 35,501

İnsan İki Kere Yaşar
1967 53 Aksiyon Oyuncu 6.9 84,471

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 51 Aksiyon Oyuncu 7.0 91,523

Altın Parmak
1964 50 Aksiyon Oyuncu 7.7 153,115

Kleopatra
1963 49 Biyografi Oyuncu 7.0 25,246

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 49 Aksiyon Oyuncu 7.5 101,053

Kanlı Nehrin Korsanları
1962 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 592

Gündüz İnsan Gece Kurt
1961 47 Dram Oyuncu 6.8 4,081
1960 46 Macera Oyuncu 6.4 823
1959 45 Suç Oyuncu 7.2 671

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 44 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,582
1958 44 Suç Oyuncu 6.5 1,229

Kraliçenin Fedaisi
1953 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,740

Uçurulan Altınlar
1951 37 Komedi Oyuncu 7.7 10,853
1950 36 Savaş Oyuncu 6.2 163
1948 34 Dram Oyuncu 7.8 13,066
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,419) The 100 (2,226) Castle Rock (1,962) Sharp Objects (1,898) La casa de papel (1,808) Preacher (1,631) The Sinner (1,037) Vikings (1,011) Friends (790) Westworld (708)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018