Giriş Kayıt
Ali Larter

Ali Larter (43)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Alison Elizabeth Larter, 28 Şubat 1976 Cherry Hill, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

2009 yılının Ağustos ayında Hayes MacArthur ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Son Durak (2000), Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007), Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra (2010), Son Durak 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alison Elizabeth Larter
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1976
Doğum Yeri: Cherry Hill, New Jersey, ABD
Takma İsmi: Allegra Coleman
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
9.1 (64 Oy)
  • Currently 182.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (112)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Resident Evil: Son Bölüm
2016 40 Aksiyon Oyuncu 5.6 75,023
2016 Dram Oyuncu 7.4 5,117
2015 39 Korku Oyuncu 4.7 4,893

Sen, Sen Değilsin
2014 38 Dram Oyuncu 7.4 22,161
2014 38 Komedi Oyuncu 5.2 2,540
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,273
2012 Talk-Show Oyuncu 6.3 217

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 125,215

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 153,311

Son Durak 4 3D
2009 33 Korku Oyuncu 5.2 89,171
2009 33 Dram Oyuncu 4.9 27,064
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2008 32 Biyografi Oyuncu 6.6 561
2008 Belgesel Oyuncu 4.7 120
2007 31 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,555

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 31 Aksiyon Oyuncu 6.3 173,302
2007 31 Komedi Oyuncu
Müzik
5.0 1,744

Kıyamet Öyküleri
2006 30 Komedi 5.5 35,019

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.6 218,864
2005 29 Gerilim Oyuncu 5.3 334

Aşk Gibi Bir Şey
2005 29 Komedi Oyuncu 6.6 64,743

Üç Yol
2004 28 Suç Yapımcı
Oyuncu
4.8 1,354

Son Durak 2
2003 27 Korku Oyuncu 6.2 140,418

Sessiz Ve Derinden
2001 25 Komedi Oyuncu 6.9 141,204

Bu Nasıl Sarışın
2001 25 Komedi Oyuncu 6.3 165,677

Amerikan Haydutları
2001 25 Aksiyon Oyuncu 6.0 13,176

Son Durak
2000 24 Korku Oyuncu 6.7 211,316

Lanetli Tepe
1999 23 Korku Oyuncu 5.6 50,561

Beni Deli Ediyorsun
1999 23 Komedi Oyuncu 5.8 16,972

Her Şey Yolunda
1999 23 Komedi Oyuncu 4.2 301

Kazanma Hırsı
1999 23 Komedi Oyuncu 6.5 39,137

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 31,759
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,417
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019