Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2005 yılının Eylül ayında Demi Moore ile evlendi. 8 yılın ardından 2013 yılının Kasım ayında boşandılar. 2015 yılının Temmuz ayında Mila Kunis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.2 (75 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Belgesel Oyuncu 7.1 163
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 22,847
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 29,880
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 86,245
2012 Oyuncu 7.2 549

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 73,847
2011 33 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 189,948
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,809
2010 32 Komedi Oyuncu 4.7 432

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 79,643
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 103,690
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 7,267

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 35,352

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,627
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.8 1,011

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 153,309
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 248
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,530

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.1 74,944

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,144
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 37,035

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 63,038
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,136

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 404,313

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 24,406

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 83,924

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 219,489
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,726

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.5 62,492
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,374
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,283

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 125,692

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,192

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1998 Komedi Oyuncu 8.1 133,951
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,442
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,043
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,418
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018