Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2005 yılının Eylül ayında Demi Moore ile evlendi. 8 yılın ardından 2013 yılının Kasım ayında boşandılar. 2015 yılının Temmuz ayında Mila Kunis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.2 (75 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Belgesel Oyuncu 6.8 409
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 23,598
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 30,258
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.7 1,427
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 86,983
2012 Oyuncu 7.2 594

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 74,413
2011 33 Oyuncu 5.6 123
2011 Oyuncu 5.4 397

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 192,139
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,069
2010 32 Komedi Oyuncu 4.6 464

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 80,301
2010 Komedi Oyuncu 4.9 39

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 104,466
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 7,427

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 35,644

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,762
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,308
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.8 1,018

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 154,552
2006 Animasyon Oyuncu 5.3 323
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,741

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.1 75,816

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,767
2005 Komedi Oyuncu 8.5 35,762
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 37,334

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 63,526
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,210

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 408,904

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 26,313

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 84,699

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 222,119
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,955

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.5 62,956
2003 Komedi Oyuncu 7.6 11,023
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,622
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,590

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 5,109

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 126,531

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,429

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 13,332
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,697
1998 Komedi Oyuncu 8.1 135,658
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,566
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,151
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,640
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,673
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,467
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,000
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018