Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2005 yılının Eylül ayında Demi Moore ile evlendi. 8 yılın ardından 2013 yılının Kasım ayında boşandılar. 2015 yılının Temmuz ayında Mila Kunis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.2 (75 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Belgesel Oyuncu 6.8 485
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 25,578
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 30,631
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.7 1,523
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 87,540
2012 Oyuncu 7.2 602

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 75,716
2011 33 Oyuncu 5.6 124
2011 Oyuncu 5.4 397

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 194,028
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,341
2010 32 Komedi Oyuncu 4.6 469

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 81,071
2010 Komedi Oyuncu 4.9 39

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 105,197
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 7,520

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 36,000

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,799
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,512
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 1,022

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 155,653
2006 Animasyon Oyuncu 5.4 343
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,845

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.1 76,707

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 82,218
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,146
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 37,592

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 63,943
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,212

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 413,524

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 26,513

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.9 85,460

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 223,647
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,237

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.5 63,391
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,152
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,831

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 5,165

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 127,227

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,992

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 13,422
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 874
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,771
1998 Komedi Oyuncu 8.1 137,113
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,653
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,231
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,538
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,402
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019