Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2005 yılının Eylül ayında Demi Moore ile evlendi. 8 yılın ardından 2013 yılının Kasım ayında boşandılar. 2015 yılının Temmuz ayında Mila Kunis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.2 (75 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Belgesel Oyuncu 7.1 163
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.6 23,167
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 30,039
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 86,483
2012 Oyuncu 7.2 549

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 74,086
2011 33 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 190,832
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,910
2010 32 Komedi Oyuncu 4.7 432

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 79,910
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 104,018
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 7,303

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 35,476

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,627
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.8 1,011

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 153,806
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 248
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,530

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.1 75,272

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 81,423
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 37,163

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 63,248
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,136

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 406,123

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 24,406

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 84,228

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 220,739
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,802

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.5 62,668
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,863
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,466
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 36,397

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 126,004

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 34,234

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1998 Komedi Oyuncu 8.1 134,598
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,487
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,082
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,567
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018