Giriş Kayıt
Regina King

Regina King (53)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Regina Rene King, 15 Ocak 1971 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Ray (2004), Watchmen (2019), Afacanlar Yuvada (2003), Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Regina Rene King
Doğum Tarihi: 15 Ocak 1971
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Gina
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.6 m
8.8 (9 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 53 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
2024 Belgesel Oyuncu    
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2021 50 Suç Oyuncu 5.4 3,534
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2021 50 Aksiyon Oyuncu 6.6 68,215

Miami'de Bir Gece
2020 49 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 23,432
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2019 Aksiyon Oyuncu 8.2 132,958

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,499
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 481

Sokağın Dili Olsa
2018 47 Suç Oyuncu 7.1 52,216
2018 Suç Oyuncu 7.7 19,644

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 331
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 409
2016 Komedi Oyuncu 7.1 997
2015 Oyuncu 6.4 428
2015 Suç Oyuncu 7.7 10,125

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 43 Animasyon Oyuncu 5.9 19,670
2014 Dram Oyuncu 7.3 86,524
2014 Dram Oyuncu 8.3 111,019
2014 43 Biyografi Oyuncu 6.9 1,831
2014 Aile Oyuncu 6.3 536
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2013 42 Komedi Oyuncu 6.0 11
2013 Dram Yönetmen 7.6 4,255
2012 Dram Yönetmen 7.7 79,310

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.5 279,881
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

Aile Düğünü
2010 39 Komedi Oyuncu 5.0 7,457
2009 Suç Oyuncu 8.5 28,945
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,785
2009 Game-Show Oyuncu 8.5 23,074
2008 37 Biyografi Oyuncu 6.8 1,077
2007 36 Komedi Oyuncu 6.4 10,427

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 36 Komedi Oyuncu 6.0 6,583
2007 Komedi Oyuncu 8.1 861,051

Bitirim Karınca
2006 35 Animasyon Oyuncu 5.8 41,620
2006 Belgesel Oyuncu 7.0 88
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 35,258

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 79,881
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,460
2004 33 Biyografi Oyuncu 7.7 156,622

Bir Külkedisi Masalı
2004 33 Komedi Oyuncu 5.9 93,464

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 32 Komedi Oyuncu 4.8 72,196

Afacanlar Yuvada
2003 32 Komedi Oyuncu 5.6 73,409
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,306

Tupac: Diriliş
2003 32 Belgesel Oyuncu 7.9 9,786
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 196,045

İkinci Şans
2001 30 Komedi Oyuncu 5.4 24,732

Duvarların Dili Olsa 2
2000 Dram Oyuncu 6.9 7,576
1999 28 Dram Oyuncu 6.0 309

Koca Bebek Joe
1998 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 30,636

Devlet Düşmanı
1998 27 Aksiyon Oyuncu 7.3 257,637
1998 27 Romantik Oyuncu 5.7 8,240

Yeni Bir Başlangıç
1996 25 Komedi Oyuncu 7.3 285,133
1996 25 Komedi Oyuncu 5.6 5,341
1995 24 Komedi Oyuncu 7.2 123,605
1995 24 Dram Oyuncu 6.5 21,437
1994 News Oyuncu 3.2 951

Sadece Justice
1993 22 Dram Oyuncu 6.1 16,476

Artık Çocuk Değiller
1991 20 Suç Oyuncu 7.8 153,297
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285
1981 News Oyuncu 3.6 2,743
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024