Giriş Kayıt
Mary Page Keller

Mary Page Keller (58)


Oyuncu

Mary Page Keller, 03 Mart 1961 Monterey Park, California, ABD doğumlu oyuncu.

1991 yılının Kasım ayında Thomas Ian Griffith ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Chasing Life (2014), Johnny Tsunami (1999), Timecop: The Berlin Decision (2003), Venomous (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1961
Doğum Yeri: Monterey Park, California, ABD
Burcu: Balık
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 53 Komedi Oyuncu 6.2 7,730
2014 Dram Oyuncu 8.4 30,419
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,273
2011 Komedi Oyuncu 7.7 40,442

Yeni Başlangıçlar
2010 49 Komedi Oyuncu 7.2 83,118

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 140,533
2009 48 Komedi Oyuncu 5.8 530

Dönence
2008 47 Komedi Oyuncu 6.1 9,117
2007 46 Komedi Oyuncu 5.8 1,723
2005 Dram Oyuncu 6.8 3,143

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 346,076
2003 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,097
2003 Dram Oyuncu 6.3 146

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 50,252
2001 40 Aksiyon Oyuncu 4.0 829
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 161,890
1999 38 Dram Oyuncu 6.4 4,086

Arabulucu
1998 37 Aksiyon Oyuncu 7.3 120,776
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,864
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,873
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,417

Vahşi Çiçek
1991 30 Dram Oyuncu 7.3 1,067
1987 26 Korku Oyuncu 3.8 195
1954 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,413
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019