Giriş Kayıt
Colin Hanks

Colin Hanks (41)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Colin Lewes Dillingham, 24 Kasım 1977 Sacramento, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Fargo (2014), Tavşan Kız (2008), Öldür.com (2008), W. (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Colin Lewes Dillingham
Doğum Tarihi: 24 Kasım 1977
Doğum Yeri: Sacramento, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Colin Lewes Hanks
Burcu: Yay
Boyu: 1.87 m
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 242,977
2017 40 Komedi Oyuncu 6.6 4,532
2017 40 Belgesel Yönetmen 8.0 793
2016 39 Komedi Oyuncu 6.4 12,005
2015 Komedi Oyuncu 8.0 10,359
2015 Oyuncu 6.6 383

Tatil Zamanı
2015 38 Macera Oyuncu 6.1 87,617
2015 38 Komedi Oyuncu 5.0 1,993
2015 Fantastik Oyuncu 7.2 238
2015 Reality-TV Oyuncu 6.7 762
2015 38 Belgesel Yönetmen 7.3 2,733
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 Suç Oyuncu 9.0 274,320
2014 Komedi Oyuncu 5.3 2,564
2013 36 Dram Oyuncu 6.4 14,037

Süper Patiler
2013 Aile Oyuncu 4.5 973
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,569

Annemle Yolculuk
2012 35 Komedi Oyuncu 5.8 33,714
2012 Komedi Oyuncu 7.5 3,530
2012 Komedi Oyuncu 7.9 3,231
2011 34 Komedi Oyuncu 5.4 3,408
2010 33 Komedi Oyuncu 5.9 3,846
2010 33 Komedi Oyuncu 5.8 7,061
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,745
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,817
2008 31 Biyografi Oyuncu 6.3 44,395

Tavşan Kız
2008 31 Komedi Oyuncu 5.5 73,573

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 10,492

Öldür.com
2008 31 Suç Oyuncu 6.2 45,260

Muhteşem Howard
2008 31 Komedi Oyuncu 6.5 12,980
2007 30 Komedi Oyuncu 4.9 391
2007 Dram Oyuncu 8.6 181,129
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,242

Kaderin Penası
2006 29 Macera Oyuncu 6.8 96,734

Onunla Başbaşa
2006 29 Suç Oyuncu 6.1 3,660
2006 Suç Oyuncu 8.7 599,277
2005 28 Aksiyon Oyuncu 7.2 367,345
2005 28 Belgesel Oyuncu 8.0 194
2005 28 Belgesel Oyuncu 7.0 862

Sonsuza Dek
2005 28 Komedi Oyuncu 5.8 2,180
2005 28 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
5.6 844
2005 Suç Oyuncu 6.9 37,191
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,692

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 107,953
2003 26 Komedi Oyuncu 7.2 42,353

Gençlik Hayalleri
2002 25 Komedi Oyuncu 6.2 44,930

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.5 323,088

Herkes Onu İster
2001 24 Komedi Oyuncu 5.8 17,006

Gençlik Kural Tanımaz
2000 23 Komedi Oyuncu 5.5 9,167

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 25,308

Hayal Şarkısı
1996 19 Komedi Oyuncu 6.9 56,956
1995 18 Macera Çeşitli 7.6 245,934
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,099
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,005
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,651
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,565) Game of Thrones (11,292) The 100 (3,340) Black Mirror (2,178) Warrior (2,101) Big Little Lies (1,595) Vikings (1,226) The Big Bang Theory (1,175) Jessica Jones (1,153) The Blacklist (1,115)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019