Giriş Kayıt
LisaGay Hamilton

LisaGay Hamilton (54)


Oyuncu

LisaGay Hamilton, 25 Mart 1964 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

2009 yılının Ağustos ayında Robin D.G. Kelley ile evlendi.

Gerçek Suç (1999), Chance (2016), Men of a Certain Age (2009), The First (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1964
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Lisa Gae Hamilton | Lisagay Hamilton
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.55 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2018 54 Biyografi Oyuncu    
2018 54 Biyografi Oyuncu 7.3 936
2018 Dram Oyuncu 7.2 375
2018 Dram Oyuncu 6.7 3,195
2016 Dram Oyuncu 7.7 7,599
2016 Suç Oyuncu 5.0 688
2016 Dram Oyuncu 4.9 54
2013 49 Dram Oyuncu 6.2 63
2013 49 Biyografi Oyuncu 6.2 35,005
2013 49 Dram Oyuncu 6.9 5,631
2013 49 Suç Oyuncu 6.3 447
2013 Dram Oyuncu 8.9 410,240
2011 47 Dram Oyuncu 5.6 70,936

Sığınak
2011 47 Dram Oyuncu 7.4 80,748
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,827

Anneler ve Kızları
2009 45 Dram Oyuncu 7.2 10,711
2009 45 Dram Oyuncu 6.7 47,695

Şantaj
2008 44 Suç Oyuncu 6.1 35,654
2007 43 Suç Oyuncu 6.7 1,786

Dokuz Kadın
2005 41 Dram Oyuncu 6.8 6,218
2005 Dram Oyuncu 7.6 199,108

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 38 Gizem Oyuncu 4.8 9,253

En Büyük Korku
2002 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 94,696
2002 38 Dram Oyuncu 6.4 430
2000 Dram Oyuncu 6.1 211
1999 Suç Oyuncu 8.0 63,951

Gerçek Suç
1999 35 Suç Oyuncu 6.6 28,619

Adaletin Dengesi
1999 35 Dram Oyuncu 6.0 438

Korku Bayramı
1998 34 Korku Oyuncu 5.7 56,663
1998 34 Dram Oyuncu 5.9 6,562
1997 33 Suç Oyuncu 7.5 271,882
1997 33 Komedi Oyuncu 5.7 224
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,678

12 Maymun
1995 31 Gizem Oyuncu 8.0 528,240
1995 31 Komedi Oyuncu 6.6 2,269

Bağımlılar
1995 31 Dram Oyuncu 6.3 872
1993 29 Komedi Oyuncu 5.7 1,428

Talihin Dönüşü
1990 26 Biyografi Oyuncu 7.3 12,742
1985 21 Komedi Oyuncu 6.5 2,523
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,232
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,990
Dizi Altyazıları
Shameless (4,561) Supernatural (2,800) Better Call Saul (2,515) Daredevil (2,468) The Flash (2,040) Arrow (1,804) The Big Bang Theory (1,659) Doctor Who (1,411) La Casa de Papel (1,304) Manifest (1,136)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018