Giriş Kayıt
Edd Hall

Edd Hall (60)


Oyuncu, Görsel Efekt

Edd Hall, 07 Aralık 1958 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, görsel efekt.

The Tonight Show with Jay Leno (1992) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1958
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Ed Hall
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,799
2013 55 Belgesel Oyuncu 7.4 1,145
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,206
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,841
1993 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
7.5 3,572
1992 Komedi Oyuncu 7.7 208
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,561
1988 Komedi Oyuncu 6.8 7,624

Evli ve Çocuklu
1986 Komedi Oyuncu 8.1 88,243

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,130
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,574
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019