Giriş Kayıt
Kathy Griffin

Kathy Griffin (57)


Oyuncu, Müzisyen

Kathleen Mary Griffin, 04 Kasım 1960 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

2001 yılının Şubat ayında Matt Moline ile evlendi. 5 yılın ardından 2006 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Suddenly Susan (1996), Sammy'nin Maceraları (2010), Her Minor Thing (2005), (2010) Şrek: Sonsuza Dek Mutlu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Mary Griffin
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1960
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Queen of the D-list
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 55 Belgesel Oyuncu 6.3 440
2013 53 Belgesel Oyuncu 8.0 224
2012 Talk-Show Oyuncu
Müzik
6.1 222
2011 Reality-TV Oyuncu 6.8 34

Açık Çek
2011 51 Komedi Oyuncu 5.9 111,661
2010 Talk-Show Oyuncu 8.4 367
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,006

Sammy'nin Maceraları
2010 50 Animasyon Oyuncu 6.1 6,082
2010 50 Oyuncu 7.0 171

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 50 Animasyon Oyuncu 6.3 159,878
2010 50 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 50 Belgesel Oyuncu
7.4 3,238
2010 Komedi Oyuncu 3.7 1,855
2010 Reality-TV Oyuncu 5.0 655
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,252
2009 Game-Show Oyuncu 8.3 9,465
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,192
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 837
2006 Macera Oyuncu 4.7 4,268

Aşk Adası
2005 45 Macera Oyuncu 4.9 13,023
2005 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,423
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,817
2005 45 Animasyon Oyuncu 5.4 306

Kirli Aşk
2005 45 Komedi Oyuncu 3.5 6,324
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643
2004 Game-Show Oyuncu 5.2 7,046
2003 Komedi Oyuncu 4.1 2,559
2003 News Oyuncu 6.2 266
2003 Macera Oyuncu 7.1 4,018
2003 Komedi Oyuncu 6.3 1,282
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,924
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,552

Koş Ronnie Koş
2002 42 Komedi Oyuncu 6.4 5,044
2002 Animasyon Oyuncu    
2001 41 Komedi Oyuncu 5.2 221

Kahkaha Düşmanları
2000 40 Komedi Oyuncu 5.7 138
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 5,121
2000 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 409

Uzaylı Kuklalar
1999 39 Aile Oyuncu 6.3 16,357
1998 Komedi Oyuncu 8.5 36,182
1997 37 Komedi Oyuncu 6.1 143

Milyarlık Bela
1997 37 Dram Oyuncu 4.2 143
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,526

Baş Belası
1996 36 Komedi Oyuncu 6.1 137,112
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,319
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,700

Dört Oda
1995 35 Komedi Oyuncu 6.7 87,756
1995 Komedi Oyuncu 4.9 122
1995 Komedi Oyuncu 7.2 1,144

Ucuz Roman
1994 34 Suç Oyuncu 8.9 1,565,300
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,595
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1991 31 Komedi Oyuncu 5.6 4,155
1989 Komedi Oyuncu 8.9 211,894

Muhtesem ikili
1984 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,182
1980 20 Komedi Oyuncu 5.9 2,380
1980 20 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,515
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018