Giriş Kayıt
Kathy Griffin

Kathy Griffin (58)


Oyuncu, Müzisyen

Kathleen Mary Griffin, 04 Kasım 1960 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

2001 yılının Şubat ayında Matt Moline ile evlendi. 5 yılın ardından 2006 yılının Mayıs ayında boşandılar.

Suddenly Susan (1996), Sammy'nin Maceraları (2010), Her Minor Thing (2005), (2010) Şrek: Sonsuza Dek Mutlu (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kathleen Mary Griffin
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1960
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Queen of the D-list
Burcu: Akrep
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 55 Belgesel Oyuncu 6.2 699
2013 53 Belgesel Oyuncu 8.0 226
2012 Talk-Show Oyuncu
Müzik
6.0 227
2011 Reality-TV Oyuncu 6.8 34

Açık Çek
2011 51 Komedi Oyuncu 5.9 112,144
2010 Talk-Show Oyuncu 8.4 376
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,214

Sammy'nin Maceraları
2010 50 Animasyon Oyuncu 6.1 6,129
2010 50 Oyuncu 7.0 171

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 50 Animasyon Oyuncu 6.3 161,555
2010 50 Belgesel Oyuncu 6.5 689
2010 50 Belgesel Oyuncu
7.4 3,457
2010 Komedi Oyuncu 3.7 1,858
2010 Reality-TV Oyuncu 5.0 689
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,420
2009 Game-Show Oyuncu 8.3 9,785
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,222
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 840
2006 Macera Oyuncu 4.7 4,314

Aşk Adası
2005 45 Macera Oyuncu 4.9 13,125
2005 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,557
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,877
2005 45 Animasyon Oyuncu 5.4 312

Kirli Aşk
2005 45 Komedi Oyuncu 3.6 6,507
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,722
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,103
2003 Komedi Oyuncu 4.2 2,595
2003 News Oyuncu 4.8 633
2003 Macera Oyuncu 7.1 4,083
2003 Komedi Oyuncu 6.1 1,411
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,096
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,760

Koş Ronnie Koş
2002 42 Komedi Oyuncu 6.4 5,082
2002 Animasyon Oyuncu 7.5 4,690
2001 41 Komedi Oyuncu 5.0 235

Kahkaha Düşmanları
2000 40 Komedi Oyuncu 5.7 138
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 5,172
2000 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 491

Uzaylı Kuklalar
1999 39 Aile Oyuncu 6.3 16,487
1998 Komedi Oyuncu 8.5 36,453
1997 37 Komedi Oyuncu 6.1 143

Milyarlık Bela
1997 37 Dram Oyuncu 4.2 144
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,609

Baş Belası
1996 36 Komedi Oyuncu 6.1 138,113
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,342
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,056

Dört Oda
1995 35 Komedi Oyuncu 6.7 88,348
1995 Komedi Oyuncu 4.9 122
1995 Komedi Oyuncu 7.1 1,369

Ucuz Roman
1994 34 Suç Oyuncu 8.9 1,581,402
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,749
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,741
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,513
1991 31 Komedi Oyuncu 5.6 4,211
1989 Komedi Oyuncu 8.9 214,763

Muhtesem ikili
1984 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,375
1980 20 Komedi Oyuncu 5.9 2,440
1980 20 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,594
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018