Giriş Kayıt
Mark-Paul Gosselaar

Mark-Paul Gosselaar (45)


Oyuncu

Mark-Paul Harry Gosselaar, 01 Mart 1974 Panorama City, California, ABD doğumlu oyuncu.

1996 yılının Ağustos ayında Lisa Ann Russell ile evlendi. 15 yılın ardından 2011 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2012 yılının Temmuz ayında Catriona Gosselaar ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Zil Çalınca (1989), Soygun (2015), Franklin & Bash (2011), Kampüste Ölüm (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark-Paul Harry Gosselaar
Doğum Tarihi: 01 Mart 1974
Doğum Yeri: Panorama City, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Paul Gosselaar
Takma İsmi: M-P
Burcu: Balık
Boyu: 1.8 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,930
2016 Dram Oyuncu 7.4 5,066

Özel Kargo
2016 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 7,279

Soygun
2015 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,387
2015 Komedi Oyuncu 6.0 1,286
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,875
2011 37 Komedi Oyuncu 6.3 4,541
2011 37 Dram Oyuncu 5.2 421
2011 Komedi Oyuncu 7.7 32,328
2011 Komedi Oyuncu 7.7 12,625
2009 Dram Oyuncu 7.5 1,668
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,482

Kapı Komşusu
2006 32 Korku Oyuncu 4.8 815
2005 Dram Oyuncu 6.8 3,145
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,114
2002 28 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,446

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 72,803

Kampüste Ölüm
1998 24 Komedi Oyuncu 6.0 12,750
1996 22 Aksiyon Oyuncu 4.6 307
1996 22 Dram Oyuncu 6.5 395
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,462
1993 Komedi Oyuncu 6.3 3,716
1992 18 Komedi Oyuncu 6.1 2,223

Zil Çalınca
1989 Komedi Oyuncu 7.1 28,467
1987 Komedi Oyuncu 6.9 1,274
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019