Giriş Kayıt
Adam Goldberg

Adam Goldberg (48)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Editör

Adam Charles Goldberg, 25 Ekim 1970 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, editör.

Salton Denizi (2002), Paris'te İki Gün (2007), All Over the Guy (2001), The Hebrew Hammer (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adam Charles Goldberg
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1970
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.81 m
8.8 (12 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 47 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,880
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 8,162
2016 46 Komedi Oyuncu 5.6 642
2016 Komedi Oyuncu 6.5 933
2016 46 Gerilim Oyuncu 5.0 3,328
2015 Komedi Oyuncu 7.4 2,213
2015 45 Komedi Editör
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.5 631
2014 Suç Oyuncu 9.0 277,356
2013 Komedi Oyuncu 7.5 1,973
2013 43 Biyografi Oyuncu 5.4 1,918
2013 43 Komedi Oyuncu    
2012 42 Komedi Oyuncu 7.7 31
2012 Suç Oyuncu 6.6 1,472

Paris'te Çılgın Macera
2011 41 Animasyon Oyuncu 6.7 18,315
2011 Oyuncu 7.8 108
2010 40 Komedi Oyuncu 6.6 1,483
2010 40 Komedi Oyuncu 5.5 1,719
2009 Komedi Oyuncu 8.0 4,922
2009 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,035

İçten Gelen
2008 38 Korku Oyuncu 5.7 6,569

Paris'te İki Gün
2007 37 Komedi Kameraman
Oyuncu
6.8 29,126
2007 37 Komedi Oyuncu 5.9 18,212
2007 37 Suç Oyuncu 7.7 395,072
2006 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 277,182

Şehrin Adamı
2006 36 Komedi Oyuncu 5.6 7,262
2006 36 Komedi Oyuncu 5.4 2,915

Ölüm Oyunu
2006 36 Korku Oyuncu 5.1 28,619
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.9 1,044
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,890
2004 34 Korku Oyuncu 4.6 1,686
2004 Komedi Oyuncu 6.0 39,255
2004 Komedi Oyuncu 8.5 152,461
2003 33 Dram Editör
Yapımcı
Müzik
Yönetmen
Senarist
5.3 1,712

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 33 Komedi Oyuncu 6.4 192,083
2003 33 Komedi Oyuncu 6.2 4,505

Salton Denizi
2002 32 Suç Oyuncu 7.1 28,612

Akıl Oyunları
2001 31 Biyografi Oyuncu 8.2 775,358
2001 31 Komedi Oyuncu 6.5 4,324

Hayata Uyanmak
2001 31 Animasyon Oyuncu 7.8 57,228
2001 Dram Oyuncu 7.2 292
2000 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,379

Ed TV
1999 29 Komedi Oyuncu 6.1 39,748

Babe Şehirde
1998 28 Macera Oyuncu 5.8 29,615

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 28 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,119,609
1998 28 Komedi Oyuncu 5.9 793
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 2,591
1996 26 Macera Oyuncu 5.9 12,659

Gün Doğmadan
1995 25 Dram Oyuncu 8.1 239,883

Kehanet
1995 25 Korku Oyuncu 6.5 27,303
1995 25 Dram Oyuncu 6.5 16,901

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 686,987

Genç Ve Heyecanlı
1993 23 Komedi Oyuncu 7.7 147,763
1993 23 Komedi Oyuncu 5.8 16,094
1992 22 Komedi Oyuncu 5.8 4,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019