Giriş Kayıt
Sara Gilbert

Sara Gilbert (44)


Oyuncu, Yapımcı

Sara Rebecca Abeles, 29 Ocak 1975 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2014 yılının Mart ayında Linda Perry ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Zehirli Sarmaşık (1992), The Conners (2018), Bad Teacher (2014), Roseanne (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sara Rebecca Abeles
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1975
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sara Abeles | Melissa Gilbert-Brinkman
Burcu: Kova
Boyu: 1.57 m
6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.9 1,238
2018 Yapımcı
Oyuncu
5.1 5,863
2018 Komedi Oyuncu 5.0 933
2018 Komedi Oyuncu
Yapımcı
   
2014 Komedi Oyuncu 5.3 2,564
2011 Komedi Oyuncu 6.6 3,909
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,570
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,880
2007 Komedi Oyuncu 8.2 650,584
2006 Komedi Oyuncu 6.2 238
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 866
2006 Komedi Oyuncu 7.8 4,424
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,872

Cazibe Kanunları
2004 29 Komedi Oyuncu 5.9 20,940
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 163,220

Hayatımdaki Erkekler
2001 26 Biyografi Oyuncu 6.5 25,357
2000 25 Dram Oyuncu 6.4 285

Sensiz Olmaz
2000 25 Komedi Oyuncu 7.5 158,495

Paralar Nerede?
2000 25 Dram Çeşitli 6.3 4,974

Okulda
1999 24 Dram Oyuncu 6.0 3,377

Kasabada Aşk
1998 23 Dram Oyuncu 6.2 2,051
1998 23 Macera Çeşitli 5.9 300

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,332
1994 19 Gerilim Oyuncu 5.4 190

Zehirli Sarmaşık
1992 17 Dram Oyuncu 5.4 16,008
1988 Komedi Oyuncu 7.0 37,437
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,380
1984 9 Biyografi Oyuncu 6.5 127
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019