Giriş Kayıt
Jennifer Garner

Jennifer Garner (46)


Oyuncu, Yapımcı

Jennifer Anne Garner, 17 Nisan 1972 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2000 yılının Ekim ayında Scott Foley ile evlendi. 4 yılın ardından 2004 yılının Mart ayında boşandılar. 2005 yılının Haziran ayında Ben Affleck ile evlendi. 13 yılın ardından 2018 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Juno (2007), Sınırsızlar Kulubü (2013), Korkusuz (2003), Keşke 30 Olsam (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Anne Garner
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1972
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Affleck
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
8.9 (74 Oy)
  • Currently 178.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (79)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mucizeler Parkı
2019 Animasyon Oyuncu 5.7 538
2018 Komedi Oyuncu 4.8 1,827

İntikam Meleği
2018 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 31,355
2018 Komedi Oyuncu 5.3 11
2018 46 Komedi Oyuncu 7.7 77,070
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,266
2017 45 Komedi Oyuncu 4.7 328
2017 45 Dram Oyuncu 5.8 1,595
2016 44 Dram Oyuncu 6.3 12,694
2016 Müzik Oyuncu 7.9 12

Dokuz Canlı Bay Tüylü
2016 44 Komedi Oyuncu 5.3 17,947

Özel Bir Gün
2016 44 Komedi Oyuncu 5.6 28,031
2016 44 Dram Oyuncu 7.1 17,105
2016 Oyuncu 6.4 1,902
2015 43 Komedi Oyuncu 7.0 27,145

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 42 Komedi Oyuncu 6.2 36,715

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 42 Komedi Oyuncu 6.7 27,807

Karar Günü
2014 42 Dram Oyuncu 6.8 48,054
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,858

Sınırsızlar Kulubü
2013 41 Biyografi Oyuncu 8.0 398,168
2013 41 Oyuncu 7.4 3,018

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 40 Komedi Oyuncu 6.6 42,476

Operasyon: Argo
2012 40 Dram 7.7 529,728
2012 40 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 160

Tereyağı
2011 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 19,298
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 23
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 48,658
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,554

Sevgililer Günü
2010 38 Komedi Oyuncu 5.7 106,359
2009 37 Komedi Oyuncu 6.4 106,206

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Oyuncu 5.8 77,080
2008 36 Belgesel 7.2 1,661
2008 36 Dram 6.6 3,102
2008 Oyuncu 6.8 1,406
2008 News Oyuncu 6.2 33
2007 35 Komedi Oyuncu 7.5 462,404

Kızımı Kurtarın
2007 35 Suç 7.7 231,249

Krallık
2007 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 111,995
2006 34 Komedi Oyuncu 6.0 21,667
2006 34 Müzik Oyuncu 6.7 1,038
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248
2005 33 Aksiyon Oyuncu 4.7 81,318

Keşke 30 Olsam
2004 32 Komedi Oyuncu 6.2 146,749
2004 32 Müzik Oyuncu 6.4 1,163
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,426

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 5.3 196,106
2003 31 Oyuncu 6.3 932
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,061

Sıkıysa Yakala
2002 30 Biyografi Oyuncu 8.1 704,889
2001 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 41,869
2001 29 Dram Oyuncu 5.6 468
2001 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 290,642

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 28 Komedi Oyuncu 5.5 127,796
1999 27 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,666
1998 Dram Oyuncu 6.8 9,448

Yaramaz Harry
1997 25 Komedi Oyuncu 7.4 39,607

Bay Şeşibeş
1997 25 Aile Oyuncu 3.9 13,353
1997 25 Western Oyuncu 6.6 446
1997 25 Dram Oyuncu 6.7 2,981
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,607
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,353
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,940
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,874
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 362
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,714
- Aksiyon Oyuncu    
- Aile Oyuncu 5.9 139
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019