Giriş Kayıt
Glenn Frey

Glenn Frey (75)


Oyuncu

Glenn Lewis Frey, 06 Kasım 1948 Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

History of the Eagles Part One (2013), (1987) Büyük Tuzak (1987), (1986) Let's Get Harry (1986), (2019) Linda Ronstadt: The Sound of My Voice (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glenn Lewis Frey
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1948
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Eagles
Burcu: Akrep
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 71 Belgesel Oyuncu 8.1 627
2016 Müzik Oyuncu 6.1 92
2013 65 Belgesel Oyuncu 8.2 2,774

Yeni Bir Başlangıç
1996 48 Komedi Oyuncu 7.3 281,811

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 2,809
1986 38 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023