Giriş Kayıt
Schuyler Fisk

Schuyler Fisk (36)


Oyuncu

Schuyler Elizabeth Fisk, 08 Temmuz 1982 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

2012 yılının Mayıs ayında Chapman Bullock ile evlendi.

Gençlik Hayalleri (2002), Senin İçin (2011), Kar Tatili (2000), The Baby-Sitters Club (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Schuyler Elizabeth Fisk
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Sky
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.65 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.7 24,952
2018 36 Korku Oyuncu 4.2 730
2016 34 Komedi Oyuncu 8.8 63

Unutulmaz Aşk
2014 32 Dram Oyuncu 6.7 59,808

Senin İçin
2011 29 Dram Oyuncu 6.8 16,746
2006 24 Komedi Oyuncu 5.8 4,110
2005 23 Dram Oyuncu 6.2 2,910

Gençlik Hayalleri
2002 20 Komedi Oyuncu 6.2 44,941
2002 20 Aile Oyuncu 5.6 988

Dolaptaki iskeletler
2001 19 Suç Oyuncu 5.3 628

Kar Tatili
2000 18 Macera Oyuncu 5.0 10,704
1996 14 Dram Oyuncu 6.9 261
1995 13 Komedi Oyuncu 5.8 4,921
1994 12 Komedi Oyuncu 5.6 1,587

Bana Söz Ver!
1991 9 Komedi Oyuncu 5.8 478
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,429) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,773) Black Mirror (1,587) Shingeki no kyojin (1,573) The Big Bang Theory (1,493) Vikings (1,165) Swamp Thing (1,128) Friends (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019