Giriş Kayıt
Kevin Eubanks

Kevin Eubanks (61)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

Kevin Tyrone Eubanks, 15 Kasım 1957 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen.

The Tonight Show with Jay Leno (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Tyrone Eubanks
Doğum Tarihi: 15 Kasım 1957
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Eubanks
Burcu: Akrep
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Oyuncu 3.7 1,871
2007 Komedi Oyuncu
Müzik
   
1996 Biyografi Müzik 7.8 2,675
1992 Komedi Oyuncu
Müzik
5.3 9,654
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,675
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019