Giriş Kayıt
Vin Diesel

Vin Diesel (55)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Mark Sinclair, 18 Temmuz 1967 Alameda County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Galaksinin Koruyucuları (2014), Galaksinin Koruyucuları 2 (2017), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Hızlı ve Öfkeli 7 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Sinclair
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Alameda County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Vincent
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.8 m
9.0 (199 Oy)
  • Currently 179.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 3
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 7.0 6,003

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 55 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,394
2022 Aksiyon Oyuncu 7.2 14,140
2021 54 Belgesel Oyuncu 7.7 595

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 54 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 132,313

Durdurulamaz Güç
2020 53 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.7 78,530
2019 Animasyon Yapımcı 5.9 1,520
2019 52 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,122,157

Ralph ve İnternet
2018 51 Animasyon Oyuncu 7.0 162,214

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 51 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,073,907

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 50 Aksiyon Oyuncu 7.6 680,236

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 50 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 233,136

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 50 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 92,836
2016 49 Dram Oyuncu 6.2 22,994

Son Cadı Avcısı
2015 48 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.9 104,793

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 48 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,770

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 48 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 391,094

Galaksinin Koruyucuları
2014 47 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,175,785

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 47 Belgesel
Oyuncu
7.3 1,647
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,228
2013 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.4 167,762
2013 46 Animasyon Oyuncu 6.1 1,790

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.0 395,721

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 44 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.3 382,474
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2009 42 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.7 4,955
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,644

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.5 288,598

Babil M.S.
2008 41 Aksiyon Oyuncu 5.5 96,320
2007 40 Aksiyon Yapımcı 6.2 171,239

Beni Suçlu Bulun
2006 39 Biyografi Oyuncu 7.0 34,885

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 39 Aksiyon Oyuncu 6.0 273,215
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Komando Dadı
2005 38 Aksiyon Oyuncu 5.6 95,427
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 782
2005 38 Müzik Oyuncu 6.1 1,183

Riddick Günlükleri
2004 37 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 230,189

Dark Fury
2004 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 11,650
2004 37 Belgesel Oyuncu 7.7 40

İntikam Ateşi
2003 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.0 47,857
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 4,709
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,557

Yeni Nesil Ajan
2002 35 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.8 180,837

Hızlı Ve Öfkeli
2001 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 386,762

Sıkı Dostlar
2001 34 Suç Oyuncu 6.1 24,082

Kazan Dairesi
2000 33 Gerilim Oyuncu 7.0 53,777

Derin Karanlık
2000 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 241,388
2000 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,962

Demir Dev
1999 32 Animasyon Oyuncu 8.1 198,960

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 31 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,386,341
1997 30 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.5 1,709
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,332
1996 News Oyuncu 3.2 855
1994 News Oyuncu 3.3 901
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,337
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,861
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,644

Uyanışlar
1990 23 Biyografi Oyuncu 7.8 142,932
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
- Aksiyon Oyuncu    
- Macera Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
   
- Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022