Giriş Kayıt
Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui (43)


Oyuncu, Yapımcı

Emmanuelle Sophie Anne Chriqui, 10 Aralık 1975 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Zohan'a Bulaşma (2008), Korku Kapanı (2003), Call of Duty: Black Ops (2010), 100 Kız (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emmanuelle Sophie Anne Chriqui
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1975
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Emmanuella Chiriqui
Burcu: Yay
Boyu: 1.6 m
9.4 (36 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,930
2018 43 Gerilim Oyuncu 4.6 162
2018 43 Gizem Oyuncu 3.3 394
2018 43 Komedi Oyuncu 6.1 18,662
2016 Suç Oyuncu 7.4 2,907
2015 Belgesel Oyuncu    
2015 40 Komedi Oyuncu 5.9 394
2015 40 Komedi Oyuncu 6.6 70,952

İsa'yı Öldürmek
2015 40 Biyografi Oyuncu 4.6 1,749
2015 Komedi Oyuncu 7.2 6,370
2014 39 Komedi Oyuncu 6.0 438
2014 39 Komedi Oyuncu 5.5 740
2014 39 Dram Oyuncu 6.4 2,723
2014 Suç Oyuncu 7.3 6,254
2013 38 Komedi Oyuncu 5.4 1,744
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.5 501
2013 38 Suç Oyuncu 7.9 17

Batman'e Dikkat Edin
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 3,539
2013 38 Komedi Oyuncu    
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 7,142
2011 Suç Oyuncu 7.9 44,665
2011 Animasyon Oyuncu 7.9 5,774
2011 36 Komedi Oyuncu 5.7 4,700

Savaşın 5 Günü
2011 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 13,026
2010 35 Dram Oyuncu 6.1 38,179
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 14,880
2010 35 Komedi Oyuncu 5.1 6,531
2009 34 Komedi Oyuncu 4.5 1,251
2009 34 Komedi Oyuncu 5.7 2,694
2009 34 Komedi Oyuncu 5.7 5,625
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,636

Aşkın Müziği
2008 33 Biyografi Oyuncu 7.0 18,117
2008 33 Suç Oyuncu 5.9 3,430
2008 Suç Oyuncu 8.1 150,630

Zohan'a Bulaşma
2008 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 175,842

Ağustos
2008 33 Dram Oyuncu 5.4 3,900
2007 32 Komedi Oyuncu 5.5 7,610

Oyun Bozan
2006 31 Dram Oyuncu 4.9 391
2006 31 Komedi Oyuncu 5.1 164

Karmaşa
2005 30 Komedi Oyuncu 2.7 7,809

Adem Ve Havva
2005 30 Komedi Oyuncu 4.5 2,620

Karga 4
2005 30 Aksiyon Oyuncu 3.1 7,783

Çılgın Garsonlar
2005 30 Komedi Oyuncu 6.8 83,170
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 104,995
2005 Komedi Oyuncu 7.1 381
2004 Komedi Oyuncu 8.5 150,720

Korku Kapanı
2003 28 Korku Oyuncu 6.1 100,157

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 74,597
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,074
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,022

Açık Hat
2001 26 Komedi Oyuncu 4.1 3,883

100 Kız
2000 25 Komedi Oyuncu 5.9 19,773
2000 25 Biyografi Oyuncu 6.2 581

Kar Tatili
2000 25 Macera Oyuncu 5.0 10,621
1999 24 Komedi Oyuncu 6.9 33,087

Bin Yılın Sporu
1998 23 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,592
1998 23 Dram Oyuncu 6.4 2,991
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 261
1995 20 Aksiyon Oyuncu 4.7 225
1995 20 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 2,150
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,056) American Gods (2,029) The Flash (1,679) Arrow (1,671) The Blacklist (1,526) The Passage (1,407) Vikings (1,314) Supernatural (916) Love, Death & Robots (914) The Big Bang Theory (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019