Giriş Kayıt
Morris Chestnut

Morris Chestnut (50)


Oyuncu, Yapımcı

Morris Chester Chestnut Jr., 01 Ocak 1969 Cerritos, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Göster Gününü 2 (2013), Acil Arama (2013), Ziyaretçiler (2009), Entrika (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Morris Chester Chestnut Jr.
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1969
Doğum Yeri: Cerritos, California, ABD
Boyu: 1.83 m
8.4 (9 Oy)
  • Currently 168.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.2 3,647
2017 48 Komedi Oyuncu 6.2 29,370
2016 47 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.1 4,737
2015 46 Dram Oyuncu 5.6 9,005

Soygun
2015 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 24,764
2015 Suç Oyuncu 6.7 6,388
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,275
2013 44 Komedi Oyuncu 6.7 13,975

Göster Gününü 2
2013 44 Aksiyon Oyuncu 6.6 239,022
2013 Talk-Show Oyuncu 5.3 1,052

Acil Arama
2013 44 Suç Oyuncu 6.7 103,844

Kimlik Hırsızı
2013 44 Komedi Oyuncu 5.7 115,716

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 43 Komedi Oyuncu 6.6 41,054

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.1 249,340

Hırsızlar
2010 41 Aksiyon Yapımcı 6.2 53,409

Asla Vazgeçme
2009 40 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 2,628
2009 Komedi Oyuncu 7.7 22,804

Ziyaretçiler
2009 Dram Oyuncu 6.8 50,933

Oyun Bozan
2007 38 Komedi Oyuncu 6.2 53,541
2007 38 Komedi Oyuncu 4.5 2,739

Mağara
2005 36 Aksiyon Oyuncu 5.1 33,055
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250

Ekip 49
2004 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 52,552

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 35 Macera Oyuncu 4.6 26,126
2004 35 Komedi Oyuncu 5.6 5,591
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697

Entrika
2003 34 Suç Oyuncu 6.7 32,323

Ölümüne Savaş
2002 33 Aksiyon Oyuncu 4.6 13,728

Mike Gibi
2002 33 Komedi Oyuncu 5.2 17,649
2001 32 Komedi Oyuncu 6.1 5,859
2001 32 Komedi Oyuncu 6.4 3,795
2001 32 Gerilim Oyuncu 5.8 1,705
1999 30 Komedi Oyuncu 6.8 8,451

Jane'in Zaferi
1997 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 68,928

Kuşatma Altında 2
1995 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 41,173
1995 26 Dram Oyuncu 6.5 16,828

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,354

Son Görev
1991 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 86,409

Artık Çocuk Değiller
1991 22 Suç Oyuncu 7.8 112,537
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019