Giriş Kayıt
Jessica Capshaw

Jessica Capshaw (42)


Oyuncu

Jessica Capshaw, 09 Ağustos 1976 Columbia, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

2004 yılının Mayıs ayında Christopher Gavigan ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Ölümcül Bedel (2001), Azınlık Raporu (2002), (2005) Grey's Anatomy (2005), (1997) The Practice (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Columbia, Missouri, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 38 Animasyon Oyuncu 4.0 432
2010 34 Dram Oyuncu 6.2 207
2007 31 Suç Oyuncu 5.2 222

Müstakbel Damat
2006 30 Komedi Oyuncu 6.2 4,176
2005 Komedi Oyuncu 7.9 130,398
2005 Dram Oyuncu 7.6 215,053
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,347

Zirveye Tırmanış
2003 27 Komedi Oyuncu 5.2 24,055
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,781
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,473

Azınlık Raporu
2002 26 Aksiyon Oyuncu 7.6 472,004

Ölümcül Bedel
2001 25 Korku Oyuncu 4.8 23,444
1999 23 Komedi Oyuncu 5.4 3,877
1997 21 Dram Oyuncu 6.2 1,583
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,090

Schindler'in Listesi
1993 17 Biyografi Çeşitli 8.9 1,096,872
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019