Giriş Kayıt
Steven Bochco

Steven Bochco (79)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Steven Ronald Bochco, 16 Aralık 1943 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Silent Running (1972), NYPD Blue (1993), Hill Street Blues (1981), Murder in the First (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Ronald Bochco
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1943
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Steve Bochco
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Senarist    
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 7,399
2017 Belgesel Oyuncu 8.1 1,188
2016 Belgesel Oyuncu 8.2 1,393
2014 Suç Yapımcı
Senarist
7.2 7,358
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.3 1,826
2005 62 Belgesel Oyuncu 7.0 4,336
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.8 3,456
2005 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.8 4,413
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 449
2002 59 Belgesel 7.7 1,763
1997 Suç Yapımcı
Senarist
8.2 2,291
1996 Komedi Senarist
Yapımcı
6.9 71
1996 News Oyuncu 3.4 4,209
1993 Suç Yapımcı
Senarist
7.7 14,265
1990 Dram Yapımcı
Senarist
4.4 612
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 707
1986 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.1 5,671
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1981 Dram Yapımcı
Senarist
8.2 9,273
1976 Aksiyon Senarist 6.3 346
1973 30 Suç Senarist 4.5 579
1972 29 Macera Senarist 6.6 29,613

McMillan ve Karısı
1971 Suç Senarist
Çeşitli
7.1 2,666

Komiser Kolombo
1971 Suç Senarist
Çeşitli
8.3 35,776
1969 Dram Senarist 7.1 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022