Giriş Kayıt
Crystal Bernard

Crystal Bernard (57)


Oyuncu

Crystal Lynn Bernard, 30 Eylül 1961 Garland, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004), Young Doctors in Love (1982), (1974) Happy Days (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Crystal Lynn Bernard
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1961
Doğum Yeri: Garland, Texas, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezar Suistimali
2008 47 Gizem Oyuncu 4.4 212
2004 43 Komedi Oyuncu 6.0 1,190
2001 40 Dram Oyuncu 5.7 521
1995 34 Western Oyuncu 5.5 98
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,603
1990 29 Dram Oyuncu 6.5 146

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 26 Komedi Oyuncu 4.5 3,139
1982 21 Komedi Oyuncu 5.3 2,688

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,136
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018