Giriş Kayıt
Tony Bennett

Tony Bennett (92)


Oyuncu

Anthony Dominick Benedetto, 03 Ağustos 1926 Astoria, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1971 yılının Aralık ayında Sandra Grant ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

American Masters (1985), Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel (2009), (2003) Aman Tanrım! (2003), (2014) Muppets Aranıyor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anthony Dominick Benedetto
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1926
Doğum Yeri: Astoria, Queens, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Joe Bari
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 92 Belgesel Oyuncu 7.7 2,031
2017 91 Belgesel Oyuncu 7.4 332
2015 89 Belgesel Oyuncu 7.8 42,993
2015 89 Müzik Oyuncu 6.1 210
2015 Müzik Oyuncu 8.3 28

Özgürlük Yürüyüşü
2014 88 Biyografi Oyuncu 7.5 76,450
2014 88 Belgesel 6.6 246

Muppets Aranıyor
2014 88 Macera Oyuncu 6.4 28,601
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,780
2012 86 Belgesel Oyuncu 6.3 193
2011 Müzik Oyuncu 5.1 226
2011 85 Belgesel Oyuncu 7.4 413
2010 84 Biyografi Oyuncu 7.8 79
2010 84 Belgesel Oyuncu 7.9 288
2009 83 Belgesel Oyuncu 7.0 668
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,581
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 851
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,285
2004 Müzik Oyuncu 4.5 4,128
2004 78 Aile Oyuncu 6.9 48
2004 Game-Show Oyuncu 5.1 7,133

Aman Tanrım!
2003 77 Komedi Oyuncu 6.7 341,540
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,330

Anlat Bakalım
1999 73 Komedi Oyuncu 6.7 136,652
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,688
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,372
1994 68 Komedi Oyuncu 5.3 5,515
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,886
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,846
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,574
1992 Müzik Oyuncu 8.2 424
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,563

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 327,089
1985 Belgesel Oyuncu 8.0 639
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,314
1978 Biyografi Oyuncu 7.8 303
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 488

Son Gösteri
1971 45 Dram 8.1 37,095
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,015

Hayâl ve Hakikat
1966 40 Dram Oyuncu 5.2 891
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,747
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190
1961 35 Komedi Oyuncu 6.0 275
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019