Giriş Kayıt
Catherine Bell

Catherine Bell (50)


Oyuncu, Yapımcı

Catherine Lisa Bell, 14 Ağustos 1968 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

1994 yılının Mayıs ayında Adam Beason ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

JAG (1995), Last Man Standing (2011), The Triangle (2005), Army Wives (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Catherine Lisa Bell
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1968
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.75 m
9.0 (6 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.0 132
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,551
2015 Komedi Oyuncu 7.3 4,668
2014 Dram Oyuncu 7.1 883
2013 Dram Oyuncu 7.3 964
2013 Dram Oyuncu 7.2 3,198
2012 Dram Oyuncu 7.2 1,076
2012 Talk-Show Oyuncu 6.5 200
2011 43 Gerilim Oyuncu 5.2 282
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 1,234
2011 43 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.2 11,410
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 1,475
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 1,559
2008 Dram Oyuncu 7.3 2,957

Aman Tanrım
2007 39 Komedi Oyuncu 5.4 128,062
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,896
2007 39 Dram Oyuncu 7.1 733
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,964

Aman Tanrım!
2003 35 Komedi Oyuncu 6.7 337,931
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,764

Macera Peşinde
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,298
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 725
1995 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 865
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,737
1994 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,446
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743

Ölüm Kadına Yakışır
1992 24 Komedi Çeşitli 6.5 91,931
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018