Giriş Kayıt
James Van Der Beek

James Van Der Beek


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

James Van Der Beek, oyuncu, senarist, yapımcı.

2003 yılının Temmuz ayında Heather McComb ile evlendi. 7 yılın ardından 2010 yılının Haziran ayında boşandılar. 2010 yılının Ağustos ayında Kimberly Van Der Beek ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Kural Ötesi (2002), Kazanma Hırsı (1999), Dawson's Creek 5 (1998), CSI: Cyber (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Van Derbeek
Takma İsmi: Baby James, Beek
Web Sitesi:
8.2 (5 Oy)
  • Currently 164/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Reality-TV Oyuncu 6.5 181
2020 Komedi Oyuncu 5.6 4,295
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 28,042
2018 Dram Oyuncu 8.6 32,474
2017 Komedi Oyuncu 7.0 604
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 636
2017 Komedi Oyuncu 6.1 6,131
2017 Komedi Oyuncu 5.2 119
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 1,004
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,913
2015 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
7.6 3,709
2015 Suç Oyuncu 5.5 11,608
2014 Komedi Oyuncu 7.0 6,403

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Oyuncu 6.9 51,003
2012 Oyuncu 6.4 270
2012 Romantik Oyuncu 5.5 774
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,622
2012 Komedi Oyuncu 7.3 40,162
2011 Suç Oyuncu 5.6 742
2010 Gizem Oyuncu 5.4 7,364
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363

Bayan Mucize
2009 Komedi Oyuncu 6.7 3,244
2009 Dram Oyuncu 7.1 3,059
2009 Komedi Oyuncu 8.5 476,211
2009 Aksiyon Oyuncu 3.5 734
2009 Gerilim Oyuncu 6.1 1,506

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Oyuncu 6.1 5,990
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,777
2009 Suç Oyuncu 5.4 1,536
2007 Korku Oyuncu 4.3 1,435
2007 Korku Oyuncu 3.7 638
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 8,519
2007 Dram Oyuncu 5.1 225
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,746
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,155

Salgın
2006 Korku Oyuncu 4.5 4,719

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 216,143
2005 Komedi Oyuncu 8.3 723,213

Sonsuza Dek
2005 Komedi Oyuncu 5.6 2,418
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,043

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 86,418
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu 6.6 53,144
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 45,953

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Oyuncu 5.2 6,292

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Oyuncu 6.8 160,407

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.3 283,952

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.5 48,737

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.8 44,317
1996 Dram Oyuncu 5.3 2,893
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,001
1995 Komedi Oyuncu 6.7 7,088
1994 News Oyuncu 3.2 949
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885
1991 Komedi Oyuncu 7.1 9,596
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Gökteki Kale
1986 Animasyon Oyuncu 8.0 180,053
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,256
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024