Giriş Kayıt
Don Dunn

Don Dunn


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı

Don Dunn, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı.

Sevdiğim Tüm Erkeklere (2018), The Revenant (2009), Ölüm Fısıltısı (2007), Expelled (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapımcı 5.9 17,718

Sevdiğim Tüm Erkeklere
2018 Dram Yapımcı 7.3 61,731

İlle De Sen
2017 Gerilim Çeşitli 4.7 9,449
2017 Romantik Yapımcı 8.2 1,523

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Çeşitli 6.4 39,075
2016 Komedi Yapımcı 3.9 265
2016 Dram Yapımcı 5.1 304
2016 Korku Çeşitli 6.6 2,073
2016 Gerilim Yapımcı 7.4 951
2016 Komedi Çeşitli 6.3 720
2016 Komedi Yapımcı 4.1 451
2015 Aile Yapımcı 6.1 600
2015 Aksiyon Yapımcı 3.4 5,571
2015 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.5 649
2014 Komedi Yapımcı 4.9 6,138

Lanetli Ev 2
2013 Dram Çeşitli 5.3 15,162
2013 Belgesel Yapımcı 7.3 364
2012 Komedi Yapımcı 2.7 1,974
2011 Korku Çeşitli 6.4 13
2011 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 1,426
2010 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
2.2 6,835
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.8 296
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Oyuncu
6.3 10,195

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Çeşitli 5.6 20,197

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.9 3,033
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 561

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Yapımcı
5.8 8,640
2007 Komedi Yapımcı 6.3 402
2006 Komedi Yapımcı 5.7 1,751

Davetsiz Gelen
2005 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 9,408

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Yapımcı 5.5 1,863

Kıyamet Ateşi
2002 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.7 1,315
2001 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.2 1,094
2001 Dram Yapımcı 5.7 765

İntikam Kılıcı
2000 Suç 0 4.7 230
1999 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.5 323
1998 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.1 1,250

Hırs Oyunu
1998 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 106
1998 Komedi Yapımcı 5.2 293
1997 Suç Yapımcı 5.2 254
1997 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
2.8 3,488
1995 Macera Yapım Yöneticisi 4.6 242
1995 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 943
1994 Macera Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.6 149
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019