Giriş Kayıt
Van Johnson

Van Johnson (92)


Oyuncu

Charles Van Dell Johnson, 24 Ağustos 1916 Newport, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu.

1947 yılının Ocak ayında Evie Wynn Johnson ile evlendi. 21 yılın ardından 1968 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Denizde isyan (1954), Bizim Aile (1968), Eğlenceler Beldesi (1954), Battleground (1949) gibi yapımlarla biliniyor.

Van Johnson, 12 Aralık 2008 tarihinde (92 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles Van Dell Johnson
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1916
Ölüm Tarihi: 12 Aralık 2008
Doğum Yeri: Newport, Rhode Island, ABD
Takma İsmi: King of Dinner Theater
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Oyuncu 8.0 2,195
2001 85 Belgesel Oyuncu 7.9 707
1992 76 Aksiyon Oyuncu 4.5 130
1992 76 Belgesel Oyuncu 7.5 501
1992 76 Dram Oyuncu 6.2 136
1990 74 Aksiyon Oyuncu 5.5 44
1989 73 Korku Oyuncu 4.5 722
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,487

Kahire'nin Mor Gülü
1985 69 Komedi Oyuncu 7.7 43,312

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 16,084

Mezarlık Cinayeti
1982 66 Korku Oyuncu 4.3 349

Havada Panik - Havaalanı 79
1979 63 Oyuncu 5.6 426
1979 63 Suç Oyuncu 6.6 283

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 7,759
1977 Dram Oyuncu 7.6 559
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,558

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Oyuncu 8.4 2,474
1974 58 Belgesel Oyuncu 7.7 4,344
1971 55 Suç Oyuncu 5.0 67
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,030
1969 53 Western Oyuncu 6.5 588

Bizim Aile
1968 52 Komedi Oyuncu 7.2 7,093
1968 52 Komedi Oyuncu 6.4 1,282
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,287

Amerikan Usulü Boşanma
1967 51 Komedi Oyuncu 6.3 1,365
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,869
1963 47 Komedi Oyuncu 6.0 187

Düşman Generali
1960 44 Savaş Oyuncu 5.6 98
1959 43 Savaş Oyuncu 5.7 177
1959 43 Gizem Oyuncu 6.5 150
1957 41 Müzikal Oyuncu 5.9 393
1957 41 Dram Oyuncu 6.6 282
1956 40 Suç Oyuncu 7.0 1,720
1956 40 Dram Oyuncu 7.2 1,069
1955 39 Dram Oyuncu 6.6 968
1954 38 Dram Oyuncu 6.2 3,043

Denizde isyan
1954 38 Dram Oyuncu 7.8 22,761

Eğlenceler Beldesi
1954 38 Fantastik Oyuncu 6.9 6,946

Deniz Kurtları
1954 38 Dram Oyuncu 6.5 466
1954 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 382
1953 37 Komedi Oyuncu 6.3 493
1953 37 Komedi Oyuncu 6.4 145
1953 37 Komedi Oyuncu 5.8 175
1952 36 Macera Oyuncu 6.4 1,066

Harikalar Sirki
1952 36 Dram Oyuncu 6.7 11,687
1952 36 Dram Oyuncu 6.5 146
1952 36 Dram Oyuncu 6.9 465
1951 35 Komedi Oyuncu 6.1 502
1951 35 Dram Oyuncu 6.8 1,103
1951 35 Oyuncu 6.2 564
1950 34 Komedi Oyuncu 6.4 415
1949 33 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,126

Yeni Sevdalar
1949 33 Komedi Oyuncu 7.2 3,050
1949 33 Suç Oyuncu 6.7 992
1949 33 Komedi Oyuncu 6.5 269

Karar Komutu
1948 32 Savaş Oyuncu 7.4 1,794
1948 32 Komedi Oyuncu 7.3 3,122
1948 32 Komedi Oyuncu 6.5 316
1947 31 Komedi Oyuncu 7.0 433
1946 30 Biyografi Oyuncu 6.5 1,900
1946 30 Komedi Oyuncu 6.2 580
1945 29 Komedi Oyuncu 6.7 933
1945 29 Müzikal Oyuncu 6.6 598
1944 28 Komedi Oyuncu 6.1 160
1944 28 Dram Oyuncu 7.5 4,963
1944 28 Dram Oyuncu 7.1 1,306

Kahraman Gölge
1943 27 Dram Oyuncu 7.0 2,039
1943 27 Biyografi Oyuncu 7.2 2,327
1943 27 Dram Oyuncu 6.2 256
1943 27 Suç Oyuncu 6.1 218
1942 26 Dram Oyuncu 6.1 630
1942 26 Dram Oyuncu 6.7 320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019