Giriş Kayıt
Rick King

Rick King


Yönetmen, Senarist, Editör, Yapımcı

Richard King, yönetmen, senarist, editör, yapımcı.

Gerçek İsmi: Richard King
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Senarist 5.3 54,103
2004 Editorial Department 7.5 550
1996 Aksiyon Yönetmen 4.2 448
1995 Macera Yönetmen 8.2 168
1993 Aksiyon Yönetmen 5.6 350
1992 Aksiyon Yönetmen 4.0 2,740

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 140,193

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Yönetmen 5.6 2,091
1985 Suç Yönetmen
Senarist
6.4 112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019