Giriş Kayıt
Jean-Louis Trintignant

Jean-Louis Trintignant (88)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Jean-Louis Trintignant, 11 Aralık 1930 Piolenc, Vaucluse, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

1954 yılının Kasım ayında Stéphane Audran ile evlendi. 1961 yılının Aralık ayında Nadine Trintignant ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Aşk (2012), Üç Renk: Kırmızı (1994), Konformist (1970), Ölümsüz (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1930
Doğum Yeri: Piolenc, Vaucluse, Fransa
Diğer Bir İsmi: J.L. Trintignant | Jean Louis Trintignant
Burcu: Yay
Boyu: 1.72 m
9.3 (7 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Son
2017 87 Dram Oyuncu 6.8 9,513
2013 83 Belgesel Oyuncu 6.9 301

Aşk
2012 82 Dram Oyuncu 7.9 83,390

Aşk Nelere Kadir
2010 80 Dram Oyuncu 6.7 596

Herkesin Kendi Sineması
2007 77 Komedi Oyuncu 6.8 4,264

Kadın Tuzağı
2004 74 Animasyon Oyuncu 6.0 19,566

Beni Seven Trene Binsin
1998 68 Dram Oyuncu 6.6 1,723
1996 66 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 602

Sahte Kahraman
1996 66 Dram Oyuncu 7.3 2,420

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 65 Fantastik Oyuncu 7.6 60,924
1995 65 Oyuncu 7.0 279

Üç Renk: Kırmızı
1994 64 Dram Oyuncu 8.1 77,714
1994 64 Dram Oyuncu 6.7 948
1992 62 Oyuncu 7.9 306
1991 61 Dram Oyuncu 6.8 1,009
1989 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 730
1987 57 Dram Oyuncu 6.7 72
1986 56 Dram Oyuncu 6.2 171
1986 56 Dram Oyuncu 5.8 539

Randevu
1985 55 Dram Oyuncu 6.7 2,073
1985 55 Dram Oyuncu 6.3 207
1984 54 Dram Oyuncu 5.3 85
1984 54 Komedi Oyuncu 6.2 329

Zevk Uğruna
1984 54 Dram Oyuncu 6.2 413

Neşeli Pazar
1983 53 Komedi Oyuncu 7.3 4,895

Ateş Altında
1983 53 Dram Oyuncu 7.1 6,153
1982 52 Dram Oyuncu 7.2 176

Varennes Gecesi
1982 52 Dram Oyuncu 7.4 1,792
1981 51 Suç Oyuncu 6.9 582
1981 51 Dram Oyuncu 6.3 527
1981 51 Dram Oyuncu 7.3 724
1980 50 Dram Oyuncu 7.2 1,003
1979 49 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.4 105
1978 48 Dram Oyuncu 6.7 246
1977 47 Dram Oyuncu 6.1 44

Tatar Çölü
1976 46 Dram Oyuncu 7.6 1,667

Balayı
1976 46 Oyuncu 5.8 17
1975 45 Komedi Oyuncu 6.6 519

Santiago'da Yağmur
1975 45 Dram Oyuncu 6.6 229

Karanlıkta Tecavüz
1975 45 Suç Oyuncu 5.2 292

Öldürme Hırsı
1975 45 Suç Oyuncu 7.0 1,609
1975 45 Dram Oyuncu 6.2 277

Çapkın Tilki
1974 44 Dram Oyuncu 7.4 1,370
1974 44 Fantastik Oyuncu 6.3 702
1973 43 Komedi Oyuncu 7.3 1,169
1973 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 66
1973 43 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.0 214

Lekeli Güneş
1973 43 Dram Oyuncu 7.0 965

Paris'te Son Tango
1972 42 Dram Senarist 7.1 43,997

Suikast
1972 42 Gerilim Oyuncu 7.0 421

Devlerin Yarışı
1972 42 Suç Oyuncu 7.0 457

Bir adam ölecek
1972 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 716
1971 41 Dram Oyuncu 6.5 82

İpucu Yok
1971 41 Gizem Oyuncu 6.5 536

Sahtekâr
1970 40 Suç Oyuncu 7.1 647

Konformist
1970 40 Dram Oyuncu 8.1 22,622

Ölümsüz
1969 39 Suç Oyuncu 8.2 20,898
1969 39 Gizem Oyuncu 6.1 379

Maud'lardaki Gecem
1969 39 Dram Oyuncu 8.0 8,672
1969 39 Dram Oyuncu 6.8 140
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.9 28,643
1968 38 Komedi Oyuncu 5.4 507

Büyük Sessizlik
1968 38 Western Oyuncu 7.8 11,935

The Man Who Lies
1968 38 Dram Oyuncu 7.0 601

Dişi Ceylanlar
1968 38 Dram Oyuncu 7.2 2,709
1968 38 Gerilim Oyuncu 6.1 863

Avrupa Ekspresi
1967 37 Gerilim Oyuncu 7.2 1,228
1967 37 Dram Oyuncu 5.7 412
1967 37 Gerilim Oyuncu 6.3 66

Paris Yanıyor
1966 36 Dram Oyuncu 7.0 3,354

Bir Erkek Ve Bir Kadın
1966 36 Dram Oyuncu 7.6 8,284
1966 36 Suç Oyuncu 6.8 18

Anjelik Saray Yosması
1965 35 Macera Oyuncu 6.8 1,260
1965 35 Dram Oyuncu 7.4 1,168
1965 35 Komedi Oyuncu 6.8 17

Mata Hari
1964 34 Dram Oyuncu 6.3 274
1963 33 Komedi Oyuncu 7.1 149
1963 33 Komedi Oyuncu 6.1 76

Gamsız Hayat
1962 32 Dram Oyuncu 8.2 7,533
1962 32 Dram Oyuncu 6.7 472
1962 32 Komedi Oyuncu 6.5 384
1961 31 Dram Oyuncu 6.7 346
1959 29 Dram Oyuncu 7.6 1,034

Tehlikeli Aşklar
1959 29 Dram Oyuncu 6.9 1,084

...Ve Tanrı Kadını Yarattı
1956 26 Dram Oyuncu 6.3 6,557

İnsanlık Uğrunda Kahraman Müslüman
1956 26 Macera Oyuncu 6.8 128
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019