Giriş Kayıt
Jean-Louis Trintignant

Jean-Louis Trintignant (88)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Jean-Louis Trintignant, 11 Aralık 1930 Piolenc, Vaucluse, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

1954 yılının Kasım ayında Stéphane Audran ile evlendi. 1961 yılının Aralık ayında Nadine Trintignant ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Aşk (2012), Üç Renk: Kırmızı (1994), Konformist (1970), Ölümsüz (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Aralık 1930
Doğum Yeri: Piolenc, Vaucluse, Fransa
Diğer Bir İsmi: J.L. Trintignant | Jean Louis Trintignant
Burcu: Yay
Boyu: 1.72 m
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Son
2017 87 Dram Oyuncu 6.8 8,960
2013 83 Belgesel Oyuncu 7.0 296

Aşk
2012 82 Dram Oyuncu 7.9 82,493

Aşk Nelere Kadir
2010 80 Dram Oyuncu 6.7 591

Herkesin Kendi Sineması
2007 77 Komedi Oyuncu 6.8 4,195

Kadın Tuzağı
2004 74 Animasyon Oyuncu 6.0 19,453

Beni Seven Trene Binsin
1998 68 Dram Oyuncu 6.5 1,717
1996 66 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 595

Sahte Kahraman
1996 66 Dram Oyuncu 7.4 2,383

Kayıp Çocuklar Şehri
1995 65 Fantastik Oyuncu 7.6 60,599
1995 65 Oyuncu 7.0 278

Üç Renk: Kırmızı
1994 64 Dram Oyuncu 8.1 76,660
1994 64 Dram Oyuncu 6.7 937
1992 62 Oyuncu 7.9 299
1991 61 Dram Oyuncu 6.8 994
1989 59 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 722
1987 57 Dram Oyuncu 6.7 70
1986 56 Dram Oyuncu 6.3 164
1986 56 Dram Oyuncu 5.8 530

Randevu
1985 55 Dram Oyuncu 6.7 2,052
1985 55 Dram Oyuncu 6.2 204
1984 54 Dram Oyuncu 5.2 84
1984 54 Komedi Oyuncu 6.2 327

Zevk Uğruna
1984 54 Dram Oyuncu 6.3 407

Neşeli Pazar
1983 53 Komedi Oyuncu 7.4 4,800

Ateş Altında
1983 53 Dram Oyuncu 7.1 6,093
1982 52 Dram Oyuncu 7.2 170

Varennes Gecesi
1982 52 Dram Oyuncu 7.4 1,740
1981 51 Suç Oyuncu 6.9 569
1981 51 Dram Oyuncu 6.3 524
1981 51 Dram Oyuncu 7.3 716
1980 50 Dram Oyuncu 7.2 970
1979 49 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.4 103
1978 48 Dram Oyuncu 6.7 243
1977 47 Dram Oyuncu 6.0 40

Tatar Çölü
1976 46 Dram Oyuncu 7.6 1,643

Balayı
1976 46 Oyuncu 5.8 17
1975 45 Komedi Oyuncu 6.6 511

Santiago'da Yağmur
1975 45 Dram Oyuncu 6.6 227

Karanlıkta Tecavüz
1975 45 Suç Oyuncu 5.3 283

Öldürme Hırsı
1975 45 Suç Oyuncu 7.0 1,566
1975 45 Dram Oyuncu 6.2 275

Çapkın Tilki
1974 44 Dram Oyuncu 7.4 1,350
1974 44 Fantastik Oyuncu 6.3 686
1973 43 Komedi Oyuncu 7.3 1,138
1973 43 Aksiyon Oyuncu 6.1 66
1973 43 Komedi Oyuncu
Yönetmen
Senarist
7.0 208

Lekeli Güneş
1973 43 Dram Oyuncu 7.0 943

Paris'te Son Tango
1972 42 Dram Senarist 7.1 43,156

Suikast
1972 42 Gerilim Oyuncu 7.0 413

Devlerin Yarışı
1972 42 Suç Oyuncu 7.0 446

Bir adam ölecek
1972 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 708
1971 41 Dram Oyuncu 6.5 81

İpucu Yok
1971 41 Gizem Oyuncu 6.5 526

Sahtekâr
1970 40 Suç Oyuncu 7.1 643

Konformist
1970 40 Dram Oyuncu 8.1 21,997

Ölümsüz
1969 39 Suç Oyuncu 8.2 20,651
1969 39 Gizem Oyuncu 6.1 374

Maud'lardaki Gecem
1969 39 Dram Oyuncu 8.1 8,518
1969 39 Dram Oyuncu 6.8 132
1968 38 Aksiyon Çeşitli 5.9 28,315
1968 38 Komedi Oyuncu 5.4 497

Büyük Sessizlik
1968 38 Western Oyuncu 7.8 11,682

The Man Who Lies
1968 38 Dram Oyuncu 7.0 589

Dişi Ceylanlar
1968 38 Dram Oyuncu 7.2 2,677
1968 38 Gerilim Oyuncu 6.2 832

Avrupa Ekspresi
1967 37 Gerilim Oyuncu 7.2 1,190
1967 37 Dram Oyuncu 5.7 407
1967 37 Gerilim Oyuncu 6.3 66

Paris Yanıyor
1966 36 Dram Oyuncu 7.0 3,304

Bir Erkek Ve Bir Kadın
1966 36 Dram Oyuncu 7.6 8,191
1966 36 Suç Oyuncu 6.8 18

Anjelik Saray Yosması
1965 35 Macera Oyuncu 6.8 1,243
1965 35 Dram Oyuncu 7.4 1,134
1965 35 Komedi Oyuncu 6.9 16

Mata Hari
1964 34 Dram Oyuncu 6.3 267
1963 33 Komedi Oyuncu 7.1 146
1963 33 Komedi Oyuncu 6.1 74

Gamsız Hayat
1962 32 Dram Oyuncu 8.2 7,383
1962 32 Dram Oyuncu 6.7 467
1962 32 Komedi Oyuncu 6.4 382
1961 31 Dram Oyuncu 6.8 320
1959 29 Dram Oyuncu 7.6 1,028

Tehlikeli Aşklar
1959 29 Dram Oyuncu 6.8 1,073

...Ve Tanrı Kadını Yarattı
1956 26 Dram Oyuncu 6.3 6,480

İnsanlık Uğrunda Kahraman Müslüman
1956 26 Macera Oyuncu 6.9 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018