Giriş Kayıt
Steven M. Stern

Steven M. Stern (51)


Müzisyen, Müzisyen

Steven M. Stern, 12 Mayıs 1967 Pikesville, Maryland, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Richard Nixon'a Suikast (2004), The Outer Limits (1995), Çıtır Ajanlar (2004), Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Pikesville, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Steven Stern
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Müzik
Müzik
4.7 2,541
2008 41 Gerilim Müzik 4.3 1,216
2006 Aksiyon Müzik 8.5 3,881
2005 38 Dram Müzik 4.1 1,392

Vahşi Şeyler 3
2005 38 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 4,277
2005 Suç Müzik
Müzik
7.6 539
2004 37 Komedi Müzik 7.2 22

Richard Nixon'a Suikast
2004 37 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 24,467

Drew ile Randevum
2004 37 Belgesel Müzik 6.5 4,430

Çıtır Ajanlar
2004 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 13,584
2003 36 Dram Müzik 4.5 1,022
2003 36 Aksiyon Müzik 6.3 972
2000 33 Dram Müzik 3.1 1,509
1999 Korku Müzik 7.1 1,398

Kaya
1996 29 Aksiyon Müzik 7.4 287,287
1995 Dram Müzik 7.8 10,059

Aslan Kral
1994 27 Animasyon Müzik 8.5 801,160

Sam Amca'nın Erleri
1994 27 Komedi Müzik 6.1 15,434

Hız Tuzağı
1994 27 Aksiyon Müzik 7.2 294,881
1994 27 Komedi Müzik 5.6 2,271
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018