Giriş Kayıt
Steven M. Stern

Steven M. Stern (51)


Müzisyen, Müzisyen

Steven M. Stern, 12 Mayıs 1967 Pikesville, Maryland, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Richard Nixon'a Suikast (2004), The Outer Limits (1995), Çıtır Ajanlar (2004), Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1967
Doğum Yeri: Pikesville, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: Steven Stern
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Suç Müzik
Müzik
4.7 2,510
2008 41 Gerilim Müzik 4.3 1,210
2006 Aksiyon Müzik 8.5 3,807
2005 38 Dram Müzik 4.1 1,382

Vahşi Şeyler 3
2005 38 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 4,243
2005 Suç Müzik
Müzik
7.6 536
2004 37 Komedi Müzik 7.2 22

Richard Nixon'a Suikast
2004 37 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 24,394

Drew ile Randevum
2004 37 Belgesel Müzik 6.5 4,425

Çıtır Ajanlar
2004 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.3 13,473
2003 36 Dram Müzik 4.5 1,016
2003 36 Aksiyon Müzik 6.2 962
2000 33 Dram Müzik 2.9 1,276
1999 Korku Müzik 7.1 1,380

Kaya
1996 29 Aksiyon Müzik 7.4 285,649
1995 Dram Müzik 7.8 9,958

Aslan Kral
1994 27 Animasyon Müzik 8.5 789,752

Sam Amca'nın Erleri
1994 27 Komedi Müzik 6.1 15,322

Hız Tuzağı
1994 27 Aksiyon Müzik 7.2 292,935
1994 27 Komedi Müzik 5.6 2,253
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,804) Daredevil (2,661) Shameless (2,391) The Flash (2,036) Better Call Saul (1,995) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,406) La Casa de Papel (1,053) Manifest (951) Black Mirror (862)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018