Giriş Kayıt
Michael Kamen

Michael Kamen (55)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Michael Arnold Kamen, 15 Nisan 1948 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Zor Ölüm (1988), Kardeşler Takımı (2001), X-Men (2000), Zor Ölüm 3 (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Kamen, 18 Kasım 2003 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Michael Arnold Kamen
Doğum Tarihi: 15 Nisan 1948
Ölüm Tarihi: 18 Kasım 2003
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Oyuncu 7.6 14,097

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Müzik 5.2 214,435

Kaptan Ebu Rayid
2007 Dram 7.3 1,751

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Müzik 7.1 419,407
2004 Korku 5.1 39,610

Başkanın Kızı
2004 Komedi Müzik
Müzik
5.1 26,852
2004 Fantastik Müzik
5.1 1,843

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Müzik 5.3 7,410
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,384

Uzak Ülke
2003 55 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 77,518
2003 55 Belgesel Müzik
Oyuncu
8.6 2,120

Tatlı Sahtekar
2003 55 Komedi Müzik 5.6 7,564

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Müzik 9.4 518,441
2001 53 Belgesel Oyuncu 7.6 788
2000 52 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 642,137

Frekans
2000 52 Suç Müzik
Müzik
7.4 115,064
2000 52 Belgesel Müzik
Oyuncu
Müzik
8.8 4,431

Demir Dev
1999 51 Animasyon Müzik
Müzik
8.1 224,073

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 50 Komedi 7.5 299,735

Aşkın Gücü
1998 50 Dram Müzik
Müzik
7.0 113,817

Cehennem Silahı 4
1998 50 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 171,443
1998 50 Komedi Müzik 7.8 6,250
1998 Aksiyon Müzik
Müzik
8.6 13,105

Bir Kış Masalı
1997 49 Dram Müzik 6.8 3,727

Ufuk Faciası
1997 49 Korku Müzik
Müzik
6.6 195,461

Abbottlar
1997 49 Dram Müzik
Müzik
6.4 13,904

101 Dalmaçyalı
1996 48 Aile Müzik
Müzik
5.7 116,903
1996 48 Komedi Müzik
Müzik
5.8 63,496

Bordello'nun Kanı
1996 48 Korku Müzik 5.4 15,704

Sevgili Öğretmenim
1995 47 Dram Müzik
Müzik
7.3 41,523

Arkadas çevresi
1995 47 Dram Müzik
Müzik
6.6 9,188

Zor Ölüm 3
1995 47 Aksiyon Müzik 7.6 406,131
1995 47 Komedi Müzik 7.1 1,730

Şeytan'ın Şovalyesi
1995 47 Komedi Müzik 6.7 26,136

Don Juan De Marco
1994 46 Komedi Müzik
Müzik
6.7 53,065

Üç Silahşörler
1993 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 58,843
1993 45 Komedi Müzik 5.5 1,806

Son Kahraman
1993 45 Aksiyon Müzik 6.5 162,529
1993 45 Komedi Müzik 5.5 4,562
1992 44 Aksiyon Müzik
Oyuncu
Müzik
5.2 1,829

Cehennem Silahı 3
1992 44 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 177,532
1992 44 Dram Müzik
Müzik
6.4 10,660
1992 44 Dram Müzik
Müzik
5.8 677

Son Görev
1991 43 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 111,194
1991 43 Suç Müzik 7.2 3,780
1991 43 Aksiyon Müzik 5.6 3,266

Sevimli Hırsız
1991 43 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 59,926

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 43 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 206,919
1991 43 Macera Müzik
Müzik
5.1 27,162

Kray kardesler
1990 42 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 8,982

Zor Ölüm 2
1990 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 381,249
1990 42 Komedi Müzik 5.6 528

Bar Fedaisi
1989 41 Aksiyon Müzik 6.7 86,103

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 111,349

Cehennem Silahı 2
1989 41 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 187,582
1989 41 Aksiyon Müzik 5.4 3,921

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Müzik 8.0 26,835

Belaya Koşanlar
1989 41 Aksiyon Müzik 6.1 4,416
1989 41 Aksiyon Müzik 4.7 681

Zor Ölüm
1988 40 Aksiyon Müzik
Müzik
8.2 938,791

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 40 Macera Müzik
Müzik
7.1 56,520
1988 40 Dram Müzik 6.2 399

Mahalle Çocuğu
1988 40 Dram Müzik
Müzik
5.8 2,793
1988 40 Dram Müzik
Müzik
6.1 1,171

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 40 Aksiyon Müzik 5.6 2,608

Kızgın
1988 40 Aksiyon Müzik 5.5 12,442

Cehennem Silahı
1987 39 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 274,521

Şüpheli
1987 39 Suç Müzik 6.6 11,556

Biri Beni Gözetliyor
1987 39 Aksiyon Müzik 6.1 11,645

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 39 Aksiyon Müzik 6.9 48,688
1987 39 Komedi Müzik 6.6 4,708

İskoçyalı
1986 38 Macera Müzik
Müzik
7.0 146,224
1986 38 Suç Müzik 7.3 18,534
1986 38 Macera Müzik 3.3 5,732

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 37 Korku Müzik 6.1 29,159
1985 Suç Müzik 8.3 4,130

Brezilya
1985 37 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
7.9 210,209

Ölüm Bölgesi
1983 35 Korku Müzik
Müzik
7.2 76,577
1983 35 Dram Müzik 6.5 249

Pink Floyd Duvar
1982 34 Dram Müzik 8.0 84,898
1981 33 Korku Müzik
Müzik
5.8 3,189
1981 33 Komedi Müzik
Müzik
7.0 8,937
1979 31 Dram Müzik 6.2 195
1977 29 Dram Müzik 5.5 726
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024