Giriş Kayıt
Stanley Myers

Stanley Myers (60)


Müzisyen, Müzisyen

Stanley Myers, 06 Ekim 1933 Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen.

Avcı (1978), Cadılar (1990), Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990), Kulaklarını Dik (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Stanley Myers, 09 Kasım 1993 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1933
Ölüm Tarihi: 09 Kasım 1993
Doğum Yeri: Birmingham, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Dram Müzik 7.5 2,552
1993 60 Dram Müzik 5.7 1,975
1992 59 Dram Müzik 6.3 2,054
1991 58 Dram Müzik 5.2 1,006
1991 58 Dram Müzik 6.7 3,381
1991 58 Gizem Müzik 6.4 885

Cadılar
1990 57 Fantastik Müzik 6.8 51,173
1990 57 Komedi Müzik 7.3 22,747
1989 56 Dram Müzik 5.8 385
1989 56 Komedi Müzik 5.9 1,343
1988 55 Dram Müzik
Müzik
6.0 2,200
1988 55 Dram Müzik 6.6 5,992
1988 55 Aksiyon Müzik 4.9 2,020
1988 55 Dram Müzik 5.8 2,311
1988 55 Aksiyon Müzik 5.6 1,877

Yanimda olsaydin
1987 54 Komedi Müzik
Müzik
6.8 3,037

Kulaklarını Dik
1987 54 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 6,214
1986 Korku Müzik 5.0 1,832
1986 53 Komedi Müzik 4.6 264
1986 Dram Müzik 8.6 4,443
1986 53 Aksiyon Müzik 5.2 2,537

Benim Güzel Çamaşırhanem
1985 52 Komedi Müzik 6.8 16,301
1985 52 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 1,643
1985 52 Dram Müzik
Müzik
6.3 967

Önemsizlik
1985 52 Dram Müzik 6.5 3,674
1985 52 Biyografi Müzik 7.2 338
1984 51 Korku Müzik 4.8 2,031
1983 50 Dram Müzik 5.7 1,414

Altının Laneti
1983 50 Dram Müzik
Müzik
5.9 3,460
1983 Müzik 7.6 478

Ay Işığı
1982 49 Dram Müzik 7.3 2,968
1982 49 Korku Müzik
Müzik
5.5 2,639

Lady Chatterley'in asigi
1981 48 Dram Müzik 5.1 2,940
1981 Dram Müzik 5.8 55

Ormandaki Göz
1980 47 Korku Müzik 6.1 6,512

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Müzik 6.5 2,311
1979 46 Dram Müzik
Müzik
5.0 249
1979 46 Müzik 5.7 446

Avcı
1978 45 Dram Müzik 8.1 340,010
1978 45 Korku Müzik
Müzik
5.8 1,179
1978 45 Dram Müzik
Müzik
5.4 2,096
1978 45 Dram Müzik 6.5 1,684
1977 44 Dram Müzik
Müzik
6.1 221
1976 43 Dram Müzik
Müzik
5.7 1,312

Son Darbe
1976 43 Dram Müzik 7.0 1,334
1976 43 Korku Müzik
Müzik
6.3 1,085
1975 42 Dram Müzik 6.5 870
1975 42 Dram Müzik 6.4 2,070
1974 41 Korku Müzik
Müzik
6.2 2,458
1974 41 Komedi Müzik
Müzik
6.9 249
1973 40 Dram Müzik 5.8 551
1973 40 Dram Müzik 5.1 407
1973 40 Müzik 4.9 138
1972 39 Dram Müzik 6.9 179
1972 39 Komedi Müzik 5.5 272

Yarım Kalan Kin
1972 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 1,408

Gizli İlişkiler
1972 39 Dram Müzik 5.8 1,191
1971 38 Dram Müzik 6.9 576
1971 38 Komedi Müzik 5.4 397
1970 37 Komedi Müzik 5.6 750
1970 37 Biyografi Müzik
Müzik
5.6 604
1970 37 Suç Müzik
Müzik
6.5 527
1970 37 Korku Müzik 5.8 599
1970 Dram Müzik 7.8 338
1969 36 Dram Müzik 6.5 87
1969 36 Komedi Müzik 6.1 503

Çıplak Model
1969 36 Biyografi Müzik
Müzik
6.4 3,355
1968 35 Suç Müzik
Müzik
6.0 2,299
1968 35 Dram Müzik 6.3 145
1968 35 Komedi Müzik 7.0 2,379
1967 34 Dram Müzik
Müzik
6.5 933
1966 33 Komedi Müzik
Müzik
5.9 822
1966 33 Komedi Müzik 6.6 58
1965 32 Dram Müzik 6.4 658
1963 Macera Müzik
Müzik
8.4 37,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022