Giriş Kayıt
Rekha

Rekha (64)


Oyuncu, Müzisyen

Bhanurekha Gemini Ganesan, 10 Ekim 1954 Madras, Madras State, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen.

Koi... Mil Gaya (2003), Krrish (2006), Khiladiyon Ka Khiladi (1996), Bhoot (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bhanurekha Gemini Ganesan
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1954
Doğum Yeri: Madras, Madras State, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Baby Bhanurekha | Bhanurekha
Takma İsmi: Madame X
Burcu: Terazi
Boyu: 1.70 m
9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2015 61 Komedi Oyuncu
6.8 6,463
2014 60 Dram Oyuncu 4.8 343
2010 56 Dram Oyuncu 4.5 64
2007 53 Aksiyon Oyuncu
6.7 35,442
2006 52 Komedi Oyuncu 3.6 63
2006 52 Dram Oyuncu 6.2 127
2006 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 16,165
2005 51 Dram Oyuncu 7.3 8,340
2005 51 Komedi Oyuncu 2.9 191
2003 49 Dram Oyuncu 7.1 19,009
2003 49 Korku Oyuncu 6.4 2,946
2002 48 Dram Oyuncu 5.4 1,468

Utanç
2001 47 Dram Oyuncu 6.8 2,320
2001 47 Müzikal Oyuncu 6.3 1,368
2000 46 Müzikal Oyuncu 5.4 548
1999 45 Müzikal Oyuncu
Çeşitli
6.2 2,284
1997 43 Dram Oyuncu 6.4 162

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 42 Suç Oyuncu 6.0 9,374
1996 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,299
1990 36 Dram Oyuncu 4.2 33
1989 35 Aksiyon Oyuncu 5.0 100
1989 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 37
1989 35 Dram Oyuncu 5.6 42
1988 34 Komedi Oyuncu 6.0 703
1988 34 Oyuncu 6.1 46
1988 34 Dram Oyuncu 6.7 884
1988 34 Aile Oyuncu
Müzik
6.9 18
1987 33 Oyuncu 7.1 132
1987 33 Dram Oyuncu 8.3 1,147
1987 33 Komedi Oyuncu 7.4 32
1986 32 Aile Oyuncu 5.0 42
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 595
1986 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,067
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 26
1985 31 Komedi Oyuncu 6.6 112
1985 31 Romantik Oyuncu 4.3 45
1985 31 Dram Oyuncu 5.9 42
1984 30 Dram Oyuncu 6.2 39
1984 30 Dram Oyuncu 7.0 307
1984 30 Aile Oyuncu 5.3 26
1984 30 Dram Oyuncu 6.4 34
1984 30 Aksiyon Oyuncu 6.5 56
1984 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 12
1983 29 Dram Müzik
Oyuncu
6.6 128
1982 28 Dram Oyuncu 5.4 37
1982 28 Oyuncu 7.1 58
1982 28 Dram Oyuncu 7.3 236
1982 28 Dram Oyuncu 6.7 113
1981 27 Dram Oyuncu 7.9 885
1981 27 Dram Oyuncu 6.8 108
1981 27 Dram Oyuncu 7.4 2,305
1981 27 Dram Oyuncu 5.0 22
1981 27 Komedi Oyuncu 8.0 2,006
1981 27 Dram Oyuncu 6.1 39
1981 27 Aile Oyuncu 5.8 38
1981 27 Dram Oyuncu 7.1 1,374
1980 26 Dram Oyuncu 5.2 30
1980 26 Romantik Oyuncu 6.2 22
1979 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 875
1979 25 Komedi Oyuncu 8.6 15,690
1979 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,193
1978 24 Romantik Oyuncu 7.5 2,267
1978 24 Aksiyon Oyuncu 6.8 370
1978 24 Dram Oyuncu 7.0 145
1978 24 Oyuncu 5.9 105
1977 23 Aile Oyuncu 6.3 324
1977 23 Aksiyon Oyuncu 5.7 147
1977 23 Müzikal Oyuncu 7.0 285
1976 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 13
1976 22 Fantastik Oyuncu 6.3 362
1976 22 Dram Oyuncu 7.0 365
1975 21 Aile Oyuncu 5.9 103
1975 21 Dram Oyuncu 6.5 36
1975 21 Aksiyon Oyuncu 6.7 244
1974 20 Dram Oyuncu 6.4 28
1973 19 Dram Oyuncu 7.3 1,350
1973 19 Aksiyon Oyuncu 6.1 72
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019