Giriş Kayıt
Quentin Lee

Quentin Lee


Yapımcı, Yönetmen

Quentin Lee, yapımcı, yönetmen.

White Frog (2012) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
2.9 129
2013 Komedi Yapımcı 4.9 160
2012 Dram 6.4 579
2012 Dram Yönetmen 6.9 1,805
2011 Komedi 5.5 1,285
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.9 625
2009 Dram 5.7 778
2007 Komedi Oyuncu 6.1 1,723
2004 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.3 523

Ed Gein
2000 Biyografi 5.6 4,862
2000 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
5.5 443
1999 Komedi Çeşitli 5.4 3,870
1998 Dram Çeşitli 6.8 814
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019